Vești teribile dinspre Cristi Borcea: „Dinamo e în moarte clinică!” Care este singura cale spre salvare

Robert Zanfir / 15.11.2021, 22:03
Vești teribile dinspre Cristi Borcea: „Dinamo e în moarte clinică!” Care este singura cale spre salvare

Cristi Borcea le dă vești teribile fanilor lui Dinamo. Fostul șef din „Ștefan cel Mare” este convins că echipa nu are niciun viitor. Totuși, acesta speră ca noul stadion promis de autorități să fie calea spre o viață normală a clubului.

Dinamoviștii așteaptă cu înfrigurare să vadă ce „minuni” mai poate săvârși Mircea Rednic. Cu doar 8 puncte adunate în 15 etape, „câinii” sunt penultimul loc în Liga 1, iar iarna se anunță cu probleme pentru roș-albi.

Vești teribile dinspre Cristi Borcea: „Dinamo e în moarte clinică!” Care este singura cale spre salvare

Dinamo a primit o nouă veste dinspre Tribunal. Secția a-VII-a Civilă a amânat validarea „Planului de reorganizare” întocmit de administratorul judiciar – RTZ & Partners SPRL și votat de Adunarea Generală a Creditorilor. Dinamo nu va trebui să aștepte mult. Peste o săptămână ar putea primi vestea cea mare.

Până atunci, Cristi Borcea și-a exprimat temerile. „Spartanul” din urmă cu ceva ani se teme că echipa se va desființa în curând. Cu toate acestea, Borcea trage nădejde că ridicarea noului stadion ar putea salva echipa.

„Gigi Becali priveşte echipa ca pe o firmă a lui şi vrea să o conducă de la A la Z. Eu nu vorbeam aşa ceva cu antrenorii. Eu eram preşedintele executiv, mă ocupam de partea executivă.

Nu intram în detalii legate de joc cu antrenorii. Înainte de joc şi după joc aveam însă discuţii cu antrenorii.

Am încredere în Mircea Rednic. Dinamo nu va retrograda. Campionatul este lung. Dinamo fără stadion nu are niciun viitor. E în moarte clinică. Când se deconctează aparatele, aia e.

Noi am fost blestemaţi şi cu Liga Campionilor, şi cu stadionul”, a spus Cristi Borcea la Digi Sport.

Un brazilian adus de Mircea Rednic la Dinamo

Între timp, Mircea Rednic își vede de achiziții. Antrenorul a pus ochii pe Pedro Schizzi, pe care îl testează la antrenamente.

Brazilianul de 21 de ani a jucat ultima dată în liga a doua argentiniană și se poate mândri că are două apariții în echipa națională Under 15 a naționalei carioca.

După două eșecuri la scor, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 1-4, și cu CFR Cluj, 0-3, pentru Dinamo urmează o deplasare extrem de dificilă. Mircea Rednic și compania vor juca pe terenul celor de la Voluntari, revelația turului de campionat.

FC Voluntari – Dinamo este programat luni, 22 noiembrie, de la 20:30.