Vestiarul lui Poli, devastat de jucătorii lui CSA Steaua. Imagini incredibile

Olteanu Ștefan / 28.11.2021, 19:19

Poli Timișoara a învins-o astăzi pe CSA Steaua, scor 2-1 pe teren propriu, însă „militarii” s-au răzbunat și au devastat vestiarul timișorenilor. Pe pagina de Facebook a Politehnicii au fost postate la scurt timp după meci imagini cu dezastrul pe care l-au făcut jucătorii de la CSA.

„Noi știam că militarii își fac patul, dar se pare că ne-am înșelat”. Vestiarul lui Poli, devastat de jucătorii lui CSA Steaua

Furioși pentru că au pierdut toate punctele pe finalul meciului, jucătorii lui CSA Steaua au devastat vestiarul lui Poli.
Înfruntarea din runda cu numărul 15 a Ligii II a început cu un joc bun al „militarilor”, care în minutul 29 au reușit să deschidă scorul prin Rareș Enceanu.
Avantajul de pe tabelă a fost păstrat până în ultimele 10 minute ale partidei, când timișorenii au avut o răbufnire de orgoliu si au răsturnat scorul.
Octavian Ursu a restabilit egalitatea în minutul 82, iar Ioan Mera a marcat golul de trei puncte în minutul 88.

Înfrângerea a fost una foarte dureroasă pentru „militari”, care au ales să se răzbune pe mobilierul din vestiar. Jucătorii lui Daniel Oprița au făcut haos, iar imaginile cu dezastrul din vestiar au fost publicate ulterior pe pagina de Facebook a timișorenilor. De asemenea, aceștia au avut și un mesaj la adresa rivalilor:

CSA Steaua București, mulțumim pentru vizită și pentru „ordinea” lăsată în vestiar. Noi știam că militarii își fac patul, dar se pare că ne-am înșelat…”, au scris cei de la Politehnica Timișoara pe Facebook.

Imaginile pot fi văzute în galeria foto a articolului.

Daniel Oprița, un nou atac la adresa jucătorilor

Daniel Oprița începe să își piardă răbdarea. În runda precedentă i-a acuzat pe jucători pentru primul eșec încasat acasă în acest sezon, iar acum i-a criticat din nou aspru pe elevii săi:

Am fost fără personalitate, am avut frică de rezultat. Sau poate sunt mulțumiți jucătorii cu ce se întâmplă la Steaua. Fără drept de promovare e bine, e liniște, dar pentru mine nu e. Le-am spus că vom avea o vacanță liniștită dacă învingem azi și cu Buzău. Nu am vrut astăzi sau nu am putut, vom vedea ce o să se întâmple. Le-am spus, mai ales în minutul 80, când nu trebuie să mai riști nimic, să joci minge lungă, am luat gol din greșeala noastră.

Nu știu de ce a vrut să pasese scurt Ilie. Călințaru a dormit la acest gol. Pot să-mi reproșez schimbările, n-au venit cu nimic în plus și nu înțeleg de ce. Practic am pierdut jocul atunci când am făcut schimbările. Le-am spus să evităm fazele fixe, acolo sunt periculoși. Era un meci de câștigat! Tragem linie după ultima etapă”, a spus Oprița după înfrângerea cu Poli Timișoara.

CSA Steaua are două înfrângeri consecutive în Liga II. „Militarii” au 25 de puncte după primele 15 runde. În etapa viitoare, CSA Steaua va primi vizita celor de la FC Buzău.