Veți rămâne la Dinamo? Cum a răspuns Dusan Uhrin, după a treia victorie consecutivă: „Am contract, dacă se întâmplă asta!”

Robert Zanfir / 06.05.2022, 22:50
Veți rămâne la Dinamo? Cum a răspuns Dusan Uhrin, după a treia victorie consecutivă: „Am contract, dacă se întâmplă asta!”

Dusan Uhrin a criticat arbitrajul, după victoria de pe terenul lui FC Botoșani, 3-2. Este al treilea succes consecutiv al roș-albilor, iar antrenorul lui Dinamo se gândește la baraj și, mai ales, la ce se va întâmpla după finalul sezonului.

Dinamo moare, dar nu se predă. Cu gândul la barajul supraviețuirii în Liga 1, Dusan Uhrin și compania au ajuns la trei victorii consecutive. Antrenorul nu se va putea baza în următorul meci pe Balthazar Pierret. Francezul a marcat de două ori, apoi a fost eliminat după un gest stupid. „Câinii” l-au pierdut pe final și pe Răzvan Grădinaru.

Rămâne Dusan Uhrin la Dinamo? Antrenorul condiționează totul de baraj

Imediat după meci, Dusan Uhrin a fost întrebat dacă va rămâne la cârma echipei. „Am avut o atitudine foarte bună. Am făcut acea greșeală cu Pierret, a crezut că arbitrul îl lasă să intre.

Cartonașul a fost acordat ușor. Am avut mai multe ocazii decât Botoșani, dar atitudinea a fost foarte importantă pentru noi. A luat și Sebi Moga roșu, nu știu de ce i-a dat. Și ultimul cartonaș roșu… portarul a ieșit, a venit la centru și nu a primit nimic.

Avem câteva accidentări, trebuie să mai schimbăm niște jucători pentru meciul următor. Nu mă intersează cu cine jucăm la baraj. Va fi greu.

Nu știu cum va fi cu UTA, este și ea o echipă bună. Am contract cu Dinamo, dacă se salvează”, a declarat Dusan Uhrin la finalul partidei.

Pierret: „Acum începem să ne cunoaștem”

„Am fost fericit că am marcat și că am luat cele trei puncte. Nu cred că a fost o decizie bună. Când am marcat, am fost lovit de portar. Am auzit pe cineva de pe bancă să intru pe teren și am intrat. Așa am luat al doilea galben.

Acum începem să ne cunoaștem mai bine, să jucăm mai bine. Cred că Dinamo are șanse de 100 la sută să se salveze de la retrogradare. Și meciul cu UTA va fi unul de antrenament pentru noi”, a declarat Balthazar Pierret.

Mi-a plăcut Dinamo, chiar și în zece jucători. Bine organizată,
Gabi Balint

FC Botoșani – Dinamo 2-3. ECHIPELE DE START:

FC Botoșani: Pap – Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu – Haruț, Dican, Papa – Tîrcoveanu, M. Roman II, Souza Silva
Rezerve: M. Contra – Patache, Dragu, D. Croitoru, Florescu, Petkovski, Mailat, Mateus, Lupeta
Antrenor: Marius Croitoru

Dinamo: Cristiano – Grădinaru, Aloe, Carp, St. Filip – Pierret, Rodriguez – Bordușanu, Matei, Torje – Vl. Morar
Rezerve: Eșanu – Patriche, A. Radu, De Moura, G. Crețu, Ivanov, Răuță, Ivanovski, Măgureanu
Antrenor: Dusan Uhrin

Stadion: Municipal (Botoșani)
Arbitri: Andrei Moroiță (Ploieşti – Prahova), Florian Vişan (Galaţi), Răzvan Soponar (Baia Mare – Maramureş)

M-a impresionat Dinamo foarte mult. Mai ales în repriza a doua. Mă bucură această atitudine, mai ales în perspectiva barajului. Atitudine foarte bună mai ales după ce au fost egalați,
Marius Niculae