Vica Blochina, interzisă! Ce a pățit fosta amantă a lui Pițurcă: „Nu mă lasă”

Alex Cazacu 13.07.2023, 13:47

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au iubit vreme de mai mulți ani. Cei doi au împreună un fiu pe nume Edan. O lungă perioadă, blondina l-a crescut pe băiat, însă de mai bine de un an, acesta s-a mutat cu tatăl lui. Fosta amantă a lui Pițurcă a mărturisit că fiul ei a refuzat să o însoțească într-o vacanță.

Vica Blochina, despre cum a fost refuzată de fiul ei. Ce a pățit fosta amantă a lui Pițurcă

Vreme de 16 ani, Vica Blochina a fost amanta lui Pițurcă. Din dragostea celor doi a venit pe lume Edan. Acum, fiul celor doi este adolescent și locuiește cu fostul selecționer și cu soția acestuia. O lungă perioadă de timp, Edan a stat cu mama lui, însă de mai bine de un an, acesta s-a mutat la Pițurcă.

Deși nu mai vorbește atât de des cu cea care i-a dat viață, băiatul încă ține legătura cu mama lui. Nu cu mult timp în urmă, Vica l-a întrebat dacă vrea să meargă cu ea în vacanță, însă el a refuzat-o.

”Fiul meu e bine, ieri am vorbit cu el și l-am întrebat dacă vrea să meargă cu mine în vacanță. Nu vrea să meargă, vrea să meargă la Craiova. Are 17 ani. Vă imaginați că nu mai zboară cu mama în vacanță”, spus Vica Blochina, potrivit click.ro.

Vica Blochina, interzisă! Ce a pățit fosta amantă a lui Pițurcă
Vica Blochina, interzisă! Ce a pățit fosta amantă a lui Pițurcă

Ce pasiuni are fiul lui Victor Pițurcă. I-a interzis Vicăi să facă dezvăluiri despre el

În cadrul aceluiași interviu, fosta amantă a lui Pițurcă a vorbit și despre relația pe care o are acum cu fiul ei. Se pare că tânărului nu-i place deloc publicitatea. Blondina a mărturisit că băiatul i-a interzis să vorbească despre el în presă sau la TV.

”Nu mă lasă să vorbesc despre el! Nu mă lasă. Oricum, el e un copil introvertit și nu îi place publicitatea deloc, dar este un copil extrem de inteligent!”, a mai spus fosta dansatoare.

Despre pasiunile fiului său, Vica a precizat că tânărului îi place fotbalul, însă pare să fie atras și de arta culinară. Ba chiar mai mult de atât, Edan obișnuia să îi gătească diverse preparate mamei sale când stătea la ea.

„Are multe hobby-uri. Sportul, fotbalul și gătește excepțional de bine! Doamne, dar când stătea la mine acasă îmi gătea tot timpul! Făcea burgeri, făcea paste, făcea mâncăruri la cuptor. Are un talent extraordinar! Mulți bărbați sunt mai talentați decât femeile la gătit. Mă surprindea tot timpul”, a adăugat Vica Blochina.

Urmăriți Playsport.ro și pe