Vica Blochina nu se mai ascunde. Ce sumă a primit pentru a participa la Survivor: „Zeci de mii de euro”

Alex Cazacu 05.05.2023, 14:56

De curând, Vica Blochina a fost invitată la podcastul „Tare de tot”, unde a vorbit pe mai multe subiecte. Fosta concurentă de la Survivor România 2023 a recunoscut ce sumă a primit pentru a participa la competiția din Dominicană. Fosta dansatoare a făcut parte din echipa Faimoșilor, însă are rezistat doar patru săptămâni la Survivor.

Ce sumă a primit Vica Blochina pentru a participa la Survivor România 2023

Vica Blochina s-a numărat printre concurenții de la Survivor 2023, însă a rezistat doar patru luni în Republica Dominicană. Pentru că nu mai putea face față în condițiile din junglă, fosta balerină a cerut să plece acasă. Ba chiar mai mult de atât, ea a recunoscut că a făcut o mare greșeală când a acceptat să participe la emisiune.

„Mi-a luat o lună de zile să îmi revin. Am rezistat la acest proiect patru săptămâni. A fost foarte greu. Am făcut mare greșeală că am fost acolo. A fost un proiect care a fost greu pentru mine din punct de vedere psihic, pentru că eu sunt un om de content creator, pentru că la mine lumea se uită pentru ce spun, ce fac, ce prostii debitez”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina: „Eu am fost cel mai bine plătită. M-am dus la Survivor pentru bani”

În cadrul podcastului „Tare de tot”, fosta dansatoare de la Melody a spus că, dintre toți concurenții, ea a fost plătită cel mai bine. Se pare că înainte de a pleca în Dominicană, Vica și-a negociat extrem de bine contractul cu PRO TV. Cel puțin, asta se înțelege din spusele vedetei.

„Fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită. Fiecare cum își negociază, dar eu chiar am fost super bine plătită la acest proiect. Fiecare ținea de locul lui cu dinții, iar disperarea asta de a rămâne acolo nu i-a lăsat pe restul să putem să ne înțelegem”, a mărturisit Vica.

Ce sumă a primit Vica Blochina pentru a participa la Survivor
Ce sumă a primit Vica Blochina pentru a participa la Survivor

Blondina a semnat un contract de confidențialitate, așa că nu poate să dezvăluie suma exactă pe care a încasat-o. Cu toate acestea, după cum spune chiar ea, ar fi vorba de câteva zeci de mii de euro. „Am luat câteva zeci de mii de euro pe lună. Pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune, însă nu pot să spun suma exactă. Eu am luat bani mulți”, spune fosta balerină.

A încasat sau nu cea mai mare sumă la Survivor România 2023

Se pare că salariile Faimoșilor au fost calculate pentru fiecare săptămână petrecută în jungla Dominicană. Conform informațiilor apărute în mediul online, pentru fiecare săptămână, Vica Blochina ar fi încasat câte 3.000 de euro. Dacă ținem cont de această sumă, după cele patru săptămâni petrecute în competiție, ea s-a întors acasă cu 12.000 de euro.

Cu toate acestea, Vica Blochina nu ar fi fost vedeta cu cea mai mare remunerație de la Survivor România 2023. Potrivit viva.ro, cea mai mare sumă ar fi încasat-o Carmen Grebenișan, adică aproximativ 5.000 de euro pe săptămână. Fiind nevoită să își sisteze activitate în mediul online, ifluencerița și-a negociat foarte bine contractul.

Urmăriți Playsport.ro și pe