Victor Angelescu îl vrea cu orice preț pe Denis Drăguș la Rapid: „Îl vom cumpăra”

Cosmin Olteanu 10.06.2023, 10:40
Victor Angelescu îl vrea cu orice preț pe Denis Drăguș la Rapid: „Îl vom cumpăra”

Victor Angelescu îl vrea cu orice preț pe Denis Drăguș la Rapid.

Denis Drăguș este legitimat la Standard Liege, însă belgienii vor să-l vândă pe internaționalul român. În ultimele șase luni, Drăguș a evoluat, sub formă de împrumut, la Genoa.

Victor Angelescu îl vrea cu orice preț pe Denis Drăguș la Rapid

Victor Angelescu susține că Rapid este interesată de Denis Drăguș și că se gândește la un transfer definitiv al fotbalistului crescut la Academia Hagi.

„Suntem interesaţi de Drăguş, poate fi bun şi pentru echipa naţională. Standard doreşte să-l vândă, noi dacă-l vom lua, îl vom cumpăra.

Noi avem mai multe discuţii, dar să vedem cu cine vom încheia. Avem pentru fiecare o opţiune de rezervă”, a declarat Victor Angelescu, pentru Digi Sport.

În tricoul lu Genoa, Drăguș a bifat cinci meciuri, fără să marcheze vreun gol.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Drăguș este cotat la două milioane de euro.

Edi Iordănescu l-a propus pe Denis Drăguș la Rapid

Recent, Dan Șucu a dezvăluit faptul că Edi Iordănescu l-a propus, la Rapid, pe Denis Drăguș, acesta fiind un jucător apreciat de selecționerul naționalei României.

„Nu cred că doar nouă ne-a propus, dar selecţionerul a venit şi a stat de vorbă cu noi şi ne-a spus: «Domnule, avem doi-trei jucători foarte buni, care sunt în afara țării». Ne-a zis de Drăguș că este un fotbalist la care ține mult, cu potențial, dar care nu a jucat de 6 luni. Și riscă să îl piardă la națională. De aceea ne-a sugerat să investim în jucători tineri români. Aceștia pot crește, pot ajunge la națională.

Prioritizăm astfel de mutări. Pentru noi, jucătorii români, cu potențial de echipa naţională, care evoluează în străinătate, dar nu sunt titulari şi au posibilitatea de a se întoarce acasă, ne interesează, a spus Dan Șucu, pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe