Victor Angelescu și-a luat gândul de la Malcom Edjouma: „Cei de la Steaua nu vor să vândă jucători către noi”

Cosmin Olteanu 10.06.2023, 09:08
Victor Angelescu și-a luat gândul de la Malcom Edjouma: „Cei de la Steaua nu vor să vândă jucători către noi”

Victor Angelescu și-a luat gândul de la Malcom Edjouma.

Zilele trecute, Dan Șucu, unul dintre acționarii Rapidului, a avut o discuție cu Gigi Becali, despre un posibil transfer al lui Malcom Edjouma în Giulești.

Victor Angelescu și-a luat gândul de la Malcom Edjouma

Victor Angelescu susține că există șanse minime ca Rapid să-l cumpere pe Malcom Edjouma. Acesta spune că FCSB nu ar fi dispusă să vândă jucători către formația alb-vișinie.

„În cazul lui Edjouma a fost o discuție între Dan Șucu și Gigi Becali și nu cred că se pune problema să îl cumpărăm. Din câte știu, cei de la Steaua (n.r. FCSB) nu vor să vândă jucători către noi. Eu vă spun ce știu de la discuții. Fiecare e îndreptățit să ceară cât dorește.

Noi avem mai multe discuții, cu mai mulți jucători. Avem opțiuni de rezervă. Suntem la începutul perioadei de transferuri”, a declarat Victor Angelescu, pentru Digi Sport.

Ce a spus Gigi Becali

Gigi Becali a confirmat discuția pe care a avut-o cu Dan Șucu și a dezvăluit că este dispus să renunțe la Malcom Edjouma pentru 1.5 milioane de euro.

„Este adevărat că m-a sunat domnul Şucu să mă întrebe de Edjouma, dar i-am zis că la fotbal este război. Nu a făcut o ofertă, dar dacă ar face o ofertă, o să o discutăm. El m-a întrebat dacă am renunţa noi la el.

Nu mi-a spus că îmi face o ofertă. Da, eu vând orice jucător. Adică Edjouma nu este Oaidă, să renunţ aşa. Dacă de exemplu ar face o ofertă de 2 milioane de euro, normal că îl dau. Eu am dat pe el 500.000 de euro. Să dea 1 milion şi jumătate şi îl dau.

El n-a făcut ofertă. Mă întreba ce şanse are să îl ia dacă aş renunţa la el. Pentru că sunt prieten cu el, nu am îndrăznit să îi spun să îmi dea 1 milion și jumătate, că știu că nu dă, dar i-am spus clar că nu renunţ aşa.

Este om de calitate, nu vreau să mă cert cu oamenii de calitate. Nu este un om cu care să te cerți. Din respect pentru el, nu i-am cerut un milion și jumătate”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Malcom Edjouma și-ar dori să joace în altă țară

Contactat de PlaySport, Malcom Edjouma a dezvăluit că ar accepta să negocieze cu Rapid, însă și-ar dori ca, în sezonul următor, să evolueze la o echipă din altă țară.

„Sunt în vacanță. Am citit și eu despre interesul Rapidului dar nimeni nu a discutat cu mine până acum. Sper că lumea este mulțumită cu ceea ce am realizat în sezonul trecut. Dacă conducerea va hotărî că pot fi de vânzare atunci echipa care mă dorește va fi nevoită să îmi îndeplinească cererile. Un eventual transfer nu se poate face fără acordul meu.

Ar fi nepotrivit ca eu să vorbesc acum, despre Rapid. Iau în calcul orice variantă dar, sincer, aș prefera o nouă provocare, un nou proiect, în străinătate. Totuși, în oricare situație, dacă nu va fi ceva care să îmi convină, voi rămâne, și sezonul viitor, jucătorul FCSB-ului”, a spus Malcom Edjouma, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Urmăriți Playsport.ro și pe