Victor Pițurcă, noul selecționer al României! Propunerea făcută în ultimul moment pentru postul lăsat vacant de Mirel Rădoi

Ștefănescu Dragoș / 23.11.2021, 16:14
Victor Pițurcă, noul selecționer al României! Propunerea făcută în ultimul moment pentru postul lăsat vacant de Mirel Rădoi

FRF este în căutare disperată pentru un nou selecționer la echipa națională a României. După mai multe runde de negocieri eșuate cu Mirel Rădoi, oficialii federației încearcă alte variante. Numele lui Victor Pițurcă a fost vehiculat tot mai des în ultima perioadă pentru postul de selecționer. Pițurcă este propus și de un celebru impresar din fotbalul românesc.

Victor Pițurcă, noul selecționer al României

Ratarea calificării în barajul pentru Campionatul Mondial din 2022 este o lovitură dură pentru fotbalul românesc. La finalul campaniei de calificare, Mirel Rădoi a plecat de pe banca tehnică a naționalei României, provocând valuri de comentarii și speculații. Conducătorii FRF sunt presați de timp pentru găsirea unui nou selecționer. După mai multe runde de negocieri eșuate cu Mirel Rădoi și Gică Hagi, federealii încearcă acum alte variante.

Numele vehiculat tot mai des pentru postul de selecționer al României este cel al lui Victor Pițurcă. Impresarul Victor Becali este și el de părere că Pițurcă ar fi o alegere foarte bună pentru a conduce naționala, având în vedere experiența sa. Impresarul susține că FRF trebuie să facă un efort financiar pentru a-l aduce pe Pițurcă la națională.

Pițurcă a avut rezultate, a obținut calificări. Ultimele noastre rezultate se leagă de Pițurcă. El ar veni, dar numai în anumite condiții. Federația ar trebui să facă un efort, să-i satisfacă pretențiile.

El a declarat ceva de genul că fără 25.000 de euro pe lună nu vine, iar eu nu cred că pretențiile sunt exgarate pentru ce a făcut el. O garanție nu poate da nimeni, dar având atâtea calificări, de ce nu? Nici Mircea Lucescu nu poate garanta o calificare”, a spus Victor Becali, pentru Digi Sport.

Victor Becali susține strategia lui Gică Hagi la naționala României

Victor Becali a vorbit și despre strategia pe care o vede ca fiind cea mai potrivită pentru echipa națională a României. Impresarul susține propunerea lui Gică Hagi care a explicat că naționala are nevoie de un proiect pe termen lung, în care să fie formată o nouă generație puternică de jucători.

Părerile sunt împărțite, eu cred că trebuie să facem un proiect. Belgia a format o echipă națională pe baza unui proiect. Noi avem nevoie de un proiect pentru tot fotbalul românesc. Eu cred că peste tot ai nevoie de un proiect, și când faci o casă ai nevoie de un proiect. Eu credeam că Hagi nu va accepta oferta, pentru că ar fi existat dubii la orice convocare. Hagi nu este omul care să trăiască astfel, să fie suspectat mereu.

Pentru ce a construit el la Viitorul, nu cred că ar trebui să avem vreodată suspiciuni. El nu face niciodată compromisuri! Hagi era o opțiune foarte bună, dar opțiuni ar putea fi Dan Petrescu, Olăroiu, Răzvan Lucescu”, a declarat Victor Becali.