Victor Pițurcă pune tunurile pe CFR Cluj. ”Are cel mai slab lot din ultimii 10 ani”

Ștefănescu Dragoș 28.09.2022, 14:42
Victor Pițurcă pune tunurile pe CFR Cluj. ”Are cel mai slab lot din ultimii 10 ani”

CFR Cluj a realizat mai multe transferuri în această vară, însă rezultatele nu sunt cele așteptate. Ardelenii se află pe locul 4 în Superliga, la 6 puncte în spatele liderului Farul. Victor Pițurcă a analizat situația din Gruia și a tras o concluzie clară. Fostul selecționer consideră că ardelenii au cel mai slab lot din ultimii 10 ani.

Victor Pițurcă, dezamăgit de transferurile făcute de CFR Cluj

CFR Cluj a fost extrem de activă pe piața transferurilor în această vară. Ardelenii au adus nu mai puțin de 12 jucători străini: Vito Hammershoy-Mistrati (Randers), Denis Kolinger (Vejle), Muhar (Lech Poznan), Jean-Claude Billong (Clermont), Ibrahima Mbaye (Bologna), Christopher Braun (FC Botoșani), Simone Scuffet (APOEL Nicosia), Karlo Brucic (Koper), Ze Gomes (Seregno), Rangelo Janga (Apollon), Cephas Malele (Al Tai) și Jefte Betancor, cedat între timp în Cipru, la Pafos.

Victor Pițurcă nu a fost însă impresionat de mutările făcute de CFR în această vară. Fostul selecționer susține că echipa din Gruia are cel mai slab lot din ultimii 10 ani. Totuși, Pițurcă crede în șanselele ardelenilor de a cuceri un nou titlu de campioni ai României.

CFR cred că va reuși (n.r. – să câștige titlul în Liga 1), are un lot numeros. Nu foarte valoros. CFR, din punctul meu de vedere, are cel mai slab lot valoric din ultimii zece ani. Jucătorii care au fost aduși nu sunt grozavi, dar are un lot numeros”, a declarat Victor Pițurcă, pentru sport.ro.

Meciul CFR Cluj – Petrolul se joacă la Mediaș

În ultima perioadă, gazonul de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” s-a deteriorat tot mai mult, astfel că șefii clubului CFR au decis să-l înlocuiască. Întregul proces îi va costa pe ardeleni aproximativ 300.000 de euro.

În aceste condiții, meciul pe care campioana României îl va juca cu Petrolul pe teren propriu se va juca la Mediaș.

Așa cum am anunțat zilele trecute, am început lucrările de modernizare a gazonului de pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, astfel că meciul CFR Cluj – Petrolul Ploiești, din etapa a 12-a a Superligii, nu se va juca în Gruia, ci la Mediaș pe Stadionul Municipal.

Meciul va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, ora 21:30, iar intrarea spectatorilor va fi liberă. Revenim în zilele următoare cu mai multe informații”, au anunțat cei de la CFR Cluj pe rețelele de socializare.

Alexandru Păun a plecat de la CFR Cluj. Atacantul este aproape de a semna cu o echipă din Israel

În ciuda faptului că perioada de transferuri s-a încheiat, Alexandru Păun (27 de ani) s-a despărțit de CFR Cluj în cursul zilei de miercuri. Atacantul nu mai făcea parte din planurile lui Dan Petrescu, astfel că a fost lăsat să plece liber de contract.

Atacantul nu va rămâne însă pe tușă, el fiind aproape de a semna cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva. În Israel perioada de transferuri se încheie în această noapte. Cei de la m.sport5.com susțin că Păun va semna chiar azi contractul cu noua sa echipă.

În acest sezon, Alexandru Păun a bifat 5 meciuri pentru CFR Cluj, fără să reușească să marcheze vreun gol.