Victoraș Iacob a dat anunț de angajare prin intermediul Facebook. Fostul atacant al Stelei speră să-și găsească un loc de manager la o echipă de fotbal

Ștefănescu Dragoș / 21.01.2022, 20:42
Victoraș Iacob a dat anunț de angajare prin intermediul Facebook. Fostul atacant al Stelei speră să-și găsească un loc de manager la o echipă de fotbal

Victoraș Iacob a fost unul dintre atacanții importanți ai Stelei. Intrat într-un con de umbră de ceva timp, Iacob a revenit azi în prim plan. Fostul atacant al Stelei a dat anunț de angajare prin intermediul Facebook.

Victoraș Iacob, o carieră de succes

Victoraș Iacob (41 de ani) a avut o carieră fructuoasă, bifând echipe importante din Liga 1 dar și din străinătate. Totuși, el a rămas în amintirea suporterilor din perioada petrecută la Steaua. Iacob a jucat între 2005 și 2008 la echipa roș-albastră, reușind să marcheze 13 goluri în 45 de partide. Atacantul a fost unul dintre artizanii calificării în semifinalele Cupei UEFA reușite de Steaua în sezonul 2005/2006. În același sezon, Iacob a câștigat cu Steaua titlul de campion dar și Supercupa României.

Victoraș Iacob, anunț de angajare pe Facebook

După retragerea din fotbal, Victoraș Iacob s-a dedicat activității de manageriat sportiv. Intrat într-un con de umbră în ultimii ani, Victoraș Iacob și-a anunțat astăzi revenirea. Fostul atacant a postat pe pagina sa de Facebook un anunț în care își exprimă dorința de a reveni ca manager pentru o echipă din România.

Vă anunț intenția și dorința mea de a putea fi manager-ul unei echipe de fotbal pe cât acest lucru poate fi posibil!

În același timp

Gestionarea către buna colaborare cu și a responsabililor mass media cât și staff-ului din cadrul cluburilor și nu numai!

Aproximarea câtorva din ideile concepției de bună funcționare din cadrul cluburilor.
Organizarea de evenimente a echipei pentru jucători în speță antrenori către mass media și publicului acestora!

Organizarea conferințelor de presă!

Organizarea apariției sponsorilor pentru jucători și antrenori către mass media.

De asemenea corelarea dintre aspectele promovării jucătorilor de la academii către prima echipă poate constitui o bună realizare a managementului echipei tehnice ca de altfel păstrarea cât și susținerea jucătorilor cu experiență din cadrul clubului. Un alt aspect important este apariția sponsorilor pentru a preleva echilibrul financiar din cadrul echipelor cât și a drepturior televizive care de asemenea constituie o parte importantă a funcționalității echilibrului aferent menționat bilanțului anual. Acestea pot fi câteva din ideile unei organizări care poate conduce clubul către concepția realizării de performanță și mai ales pe terenul de joc”, a scris Victoraș Iacob pe Facebbok.

Victoraș Iacob a încercat și cariera de impresar

Anul trecut, Victoraș Iacob anunța că va începe o nouă etapă în viața sa. Fostul atacant declara că vrea să se dedice carierei de impresar de fotbaliști, după ce a obținut licența din partea FRF.

Am obţinut licenţa de impresar de la Federaţie. Sunt mulţi jucători buni, îmi place să lucrez cu caractere frumoase în primul rând. Mă gândesc şi la performanţa noastră, a mea şi a jucătorului. Să aibă rezultate, să joace, pentru că e important, pe lângă aspectul business-ului, ca jucătorul să aibă performanţe unde joacă”, declara Iacob, la Look Sport.