Victoria cu Botoșani le-a dat aripi. Mesajul ciudat postat de Thomas Neubert în toiul nopții

Moldoveanu Camelia / 22.11.2021, 09:36
Victoria cu Botoșani le-a dat aripi. Mesajul ciudat postat de Thomas Neubert în toiul nopții

FCSB a învins FC Botoșani, scor 3-1, cu Toni Petrea pe banca tehnică. Thomas Neubert, preparatorul fizic al „roș-albaștrilor” a postat un mesaj ciudat după această victorie. El le cere tuturor să se abțină de la comentarii.

Mesaj ciudat postat de Thomas Neubert după victoria cu Botoșani

Apele păreau că încep să se liniștească la FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu, însă realitatea pare a fi cu totul alta. Thomas Neubert, preparatorul fizic al echipei, a postat un mesaj pentru cei care îi critică pe „roș-albaștri”. Aflat în recuperare după o intervenție chirurgicală, el nu a putut să se abțină cât a văzut comentariile apărute pe marginea nivelului de pregătire fizică la care se află jucătorii lui Gigi Becali.

Reamintim faptul că FCSB a fost condusă cu 0-1 până în ultimele 15 minute ale partidei. Elevii lui Toni Petrea s-au mobilizat pe final și au câștigat cu 3-1, spre disperarea moldovenilor. Oamenii lui Marius Croitoru consideră că au dominat mare parte din meci și doar finalul i-a trădat.

Buna seara!! Comentez foarte rar articolele aparute in presa, dar cateodata trebuie sa reactionez.

Nimeni, niciun fost jucator cu care am lucrat in trecut, nu are dreptul sa comenteze munca mea impreuna cu aceasta echipa, cu acesti jucatori, in special cand nu vezi munca zilnica depusa.

In sezonul acesta nu este primul meci cand castigam in ultimele minute! Sunt foarte mandru de fiecare jucator si stiu cat de mult lucram pentru asta!

Felicitari, baieti si trebuie sa lucram in continuare!„, a fost mesajul transmis de Neubert de pe patul de spital!

„Nu credeam că pierdem acest meci”. Ce nu a mers în jocul Botoșaniului

Timp de o oră de joc, Botoșaniul nu a lăsat mari șanse echipei antrenate de Toni Petrea. Cu toate acestea, golul egalizator i-a destabilizat pe oamenii lui Marius Coitoru. Aceștia nu au știut cum să reacționeze pe final și nu au gestionat bine meciul, după ce au fost egalați.

Ne-a mers jocul, planul tactic, până după minutul 70. Am luat primul gol și de acolo s-a dus totul. Chiar am avut ocazie de 2-1, nu cred că pierdeam dacă reușeam asta. În repriza a doua ne-am apărat mai jos, ei erau mai agresivi, nu mai aveau nimic de pierdut. Noi nu am știut să profităm de ocazii, așa că ne-au egalat și ne-au și bătut.

Până am luat gol nu credeam că pierdem acest meci. Dar uite că fotbalul te pedepsește. Vine meciul cu Voluntari, e crucial ca să rămânem acolo, sus. Va fi un retur foarte greu, o luptă aprigă pentru locurile 1-6. ”este de părere portarul moldovenilor, Paul Papp