Primul conflict de la FCSB după îndepărtarea lui Edi Iordănescu. Toni Petrea i-a dat un răspuns dur lui Keșeru

Gabriel-Alexandru Ioniță / 22.11.2021, 09:09
Primul conflict de la FCSB după îndepărtarea lui Edi Iordănescu. Toni Petrea i-a dat un răspuns dur lui Keșeru

Toni Petrea a câștigat primul meci de la revenirea pe banca FCSB-ului. Echipa roș-albastră a revenit fantastic în fața celor de la FC Botoșani și s-a impus cu scorul de 3-1 după ce la pauză moldovenii au condus cu 1-0.

Chiar dacă vicecampioana a făcut o repriză secundă de excepție, au existat totuși și nemulțumiri. Claudiu Keșeru a fost schimbat în minutul 59 cu Constantin Budescu, iar atacantul nu și-a ascuns supărarea.

Toni Petrea se confruntă deja cu primele probleme de la revenirea la FCSB

El l-a ignorat pe Toni Petrea în momentul în care s-a îndreptat spre banca de rezerve, salutându-l doar pe secundul Mihai Pintilii și spunându-le câteva cuvinte unor colegi. Antrenorul FCSB-ului a fost întrebat despre acest lucru la interviul de după meci.

El a tratat subiectul cu diplomație, spunând că va avea o discuție cu Keșeru pentru a rezolva această problemă. De asemenea, Petrea a apelat și la discursul devenit deja clasic al antrenorilor în astfel de situații.

Totuși, i-a transmis atacantului său că trebuie să se pregătească mai bine pentru meciul următor și să aibă o evoluție mai bună decât în acesta.

Avem un lot de jucători foarte valoros, nu contează cine intră de la început, cine intră pe parcurs. Contează să-și facă treaba pe teren, sunt jucători profesioniști, de asta sunt plătiți. Indiferent că joacă un minut sau cinci minute, trebuie să dea totul pe teren.

Cum să fie supărat Keșeru? Înseamnă că ceva nu i-a convenit… jocul lui, faptul că a fost schimbat. O să discut cu el, nu știu. Important e ca toată lumea să înțeleagă faptul că suntem o echipă, trebuie să tragem toți în aceeași direcție. Chiar dacă uneori nu-i iese unui jucător o execuție, asta este. Trebuie să se pregătească mai bine și în meciul următor să facă mai mult”, a spus Toni Petrea după meciul de pe Arena Națională.

Fotbaliștii de la FCSB îl regretă deja pe Edi Iordănescu

Constantin Budescu a explicat, de asemenea la interviul de la finalul partidei, că el și coechipierii săi au fost luați prin surprindere de plecarea lui Edi Iordănescu. Mai mult, „magicianul” consideră că această schimbare nu era necesară în acest moment.

Nu știu dacă a fost tensiune, dar toți am rămas surprinși . Nu ne așteptam, nu era cazul. Nu am avut ce face. Noi trebuie să rămânem, așa este la fotbal. Din păcate, asta este viața antrenorilor, depinde de mai mulți factori, nu doar de rezultate”, a spus și Budescu.

De asemenea, Budescu a comentat și faptul că a început din nou meciul pe banca de rezerve, lăsând să se înțeleagă că s-a obișnuit deja cu această situație, încă din mandatul scurt al lui Edi Iordănescu: „De ce? Este prima dată? Este alegerea antrenorului. Noi trebuie să ne vedem de treabă. Dacă am câștigat în această seară înseamnă că ce s-a făcut s-a făcut bine”.

Cum a „driblat” Toni Petrea întrebarea despre mutările câștigătoare de la pauza meciului cu Botoșani: „Nu contează asta”