Victorie mare pentru Dinamo, chiar înaintea derby-ului cu Steaua! Negocierile lui Vlad Iacob cu Ionuț Negoiță s-au terminat cu succes

Robert Zanfir 08.09.2022, 18:53
Victorie mare pentru Dinamo, chiar înaintea derby-ului cu Steaua! Negocierile lui Vlad Iacob cu Ionuț Negoiță s-au terminat cu succes

Dinamo primește o veste bună, chiar înaintea derby-ului cu Steaua, programat vineri, 9 septembrie. Vlad Iacob a obținut, în negocierile cu Ionuț Negoiță, reprimirea echipei în zona modernizată a bazei de pregătire de la Săftica.

Dinamoviștii pot dormi liniștiți înaintea derby-ului cu Steaua. Și nu doar datorită victoriei de la Chiajna, 1-0, din ultima etapă a Ligii 2. „Câinii” au fost reprimiți în baza modernizată de la Săftica, pe care o părăsiseră în luna iunie. Victoria cea mare vine după ce administratorul special a negociat cu Ionuț Negoiță, fostul patron al clubului.

Victorie mare pentru Dinamo, chiar înaintea derby-ului cu Steaua. „Haita” revine în baza modernizată de la Saftica

Retrogradarea în premieră în Liga 2 a venit ca un ciocan în moalele capului pentru Dinamo. Deși aflați la pământ, „câinii” au mai primit în luna iunie și un șut din partea lui Ionuț Negoiță.

Fostul patron din Ștefan cel Mare a evacuat echipa din partea modernizată a bazei de la Săftica, din cauza unor datorii neplătite. Conform Gsp, chinul echipei a luat sfârșit.

Conform sursei amintite, negocierile dintre administratorul special și Ionuț Negoiță s-au finalizat cu succes, iar „haita” va părăsi clădirea din spatele bazei și se va reloca în partea modernizată a domeniului.

Baza de la Săftica, în vizorul afaceristului Diya William Shoucair

Reprimirea lui Dinamo în baza de la Săftica vine pe fondul discuțiilor pe care Ionuț Negoiță le are cu omul de afaceri Diya William Shoucair. Playsport a anunțat în esclusivitate că libanezul este interesat de tradiționalul loc de pregătire al „câinilor”.

Sediu principal al firmei Farm Tech România, a cărui director general este Diya William Shoucair, se află gard în gard cu cantonamentul „câinilor” de la Săftica. Ionuț Negoiță a recunoscut interesul și negocierile cu omul de afaceri, care este prieten și cu Mohammad Murad, un alt pretendent la acțiunile lui Dinamo.

Ionuț Lupescu dă de pământ cu Nicolae Badea

Ionuț Lupescu nu suportă să o vadă pe Dinamo în Liga 2 și consideră că vinovat pentru situația tristă în care ajuns echipa este Nicolae Badea.

„Domnul Badea nu m-a supărat cu nimic, dar de 20 de ani a reușit să ducă echipa asta în Liga 2. Ca acționar și ca președinte al Consiliului de Administrație. De doi ani de zile nu avem stadion din cauza glumei proaste care este echipa din Liga 4. Nu am nimic cu el, să fie sănătos.

Eu am crescut acolo, parcul sportiv Dinamo a fost ca și casa mea. Sunt și eu suporter, am card DDB. Cei care conduc programul au venit la mine când au început. M-am oprit din a da bani pentru că deciziile luate au fost de neînțeles. Lipsa de transparență a dus la mari semne de întrebare”, a declarat Ionuț Lupescu, potrivit Digi Sport.

Dinamo – Steaua este programat vineri, de la 21:30. Partida se va juca pe Arena Națională, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate.

Urmăriți Playsport.ro și pe