VIDEO A intrat pe teren și și-a dat foc. Incident halucinant la evenimentul care marchează retragerea lui Roger Federer

Gabriel-Alexandru Ioniță / 23.09.2022, 19:06
VIDEO A intrat pe teren și și-a dat foc. Incident halucinant la evenimentul care marchează retragerea lui Roger Federer

S-au produs scene șocante la Laver Cup, evenimentul care va rămâne în istorie drept cel care a consemnat retragerea din activitate a lui Roger Federer. Elvețianul va juca pentru ultima dată, într-un astfel de cadru profesionist, în seara zilei de vineri.

Un protestatar și-a dat foc la mână în timpul unui meci de la Laver Cup, evenimentul care marchează retragerea lui Roger Federer din activitate

Până la meciul de dublu în care marele campion elvețian îl va juca alături de Rafael Nadal, s-a produs un eveniment absolut șocant în timpul meciului dintre Stefanos Tsitsipas și Diego Schwartzmann. În timpul setului secund, mai exact la începutul lui, un protestatar a pătruns pe teren și și-a dat foc la o mână, în privirile uluite ale celor doi jucători.

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii legate de motivele care l-au împins pe respectivul protestatar să recurgă la acest gest disperat. Cert este că a reușit să obțină mediatizarea pe care, cel mai probabil, o căuta.

După ce acest moment va fi depășit, toată lumea sportului se va putea concentra pe evenimentul principal al serii, respectiv meciul care va marca retragerea oficială a lui Roger Federer din activitate. Un aspect extrem de interesant și de emoționant în același timp este reprezentat de faptul că marele campion elvețian va ieși din scenă în urma unui meci în care va face echipă cu marele său rival, Rafael Nadal.

Rafael Nadal, emoționat de magnitudinea acestui eveniment

Ei vor juca împotriva perechii Jack Sock/ Frances Tiafoe, cu începere în jur de la ora 22:00, ora României. Pe lângă faptul că au fost rivali o carieră întreagă, cei doi mari campioni sunt întâi de toate foarte buni prieteni, așa cum a explicat, o dată în plus, Rafael Nadal, cu acest prilej.

„Am avut o rivalitate incredibilă. Iar lucrul de care suntem mândri este că a fost una amicală. Uneori nu a fost ușor pentru că jucăm unul contra altuia pentru realizări importante în cariera fiecăruia. Dar am înțeles că relațiile personale sunt mai importante decât treburile profesionale.

După toate lucrurile incredibile pe care le-am împărțit în teren și în afara lui, să fiu parte din acest moment istoric va fi de neuitat pentru mine. Sper să pot juca la un nivel decent ca să putem oferi un meci bun. Și, de ce nu, să câștigăm. Sper că publicul să-l aplaude și Roger să se simtă bine. Să fiu pe teren alături de el va fi special și mă face extrem de fericit”, a spus tenismenul spaniol.