Video Alex Maxim, gol de generic în Turcia! Şumudică bate din nou şi urcă pe podium!

Gabriel Eșanu 27.12.2020, 15:52
Video Alex Maxim, gol de generic în Turcia! Şumudică bate din nou şi urcă pe podium!

Gaziantepspor, echipă antrenată de Marius Şumudică, traversează o perioadă excelentă în Turcia. A învins pe Alanyaspor, 3-1, şi urcă pe locul 3 în clasament. La egalitate cu adversara de duminică, dar cu un adversar inferior faţă de aceasta. Alex Maxim îşi continuă şi el prestaţiile excelente din acest sezon. A marcat cu un şut la colţul lung, după o acţiune frumoasă. Românul este printre golgheterii campionatului, cu şapte reuşite. Aboubakar, cu opt reuşite pentru Beşiktaş, are mai multe goluri stagionale decât Maxim.

Marius Şumudică este tentat să plece de la Gaziantep la finalul acestui sezon. Are oferte importante

Alin Toşca a fost şi el integralist pentru Gaziantepspor, care a ajuns la patru victorii consecutive. Iar singura înfrângere pe care a suferit-o echipa lui Şumudică în campionat a fost pe 12 septembrie. 1-3 pe terenul celor de la Galatasaray, liderul competiţiei. Pe 2 ianuarie, în primul meci din 2021, Gaziantep va juca pe terenul celor de la Erzurum BB. Formaţia românilor Şumudică, Maxim şi Toşca are 27 de puncte, iar liderul Galatasaray are 29.

Marius Șumudică mai are contract cu Gaziantepspor până în vara anului viitor, iar turcii nu i-au propus prelungirea. Antrenorul român ar mai avea unele oferte, din Turcia și din zona Golfului, pe care este tentat să le accepte.

„Am primit două oferte în seara asta și nu știu dacă mă ia somnul. Ce zerouri? Alea șase zerouri erau, dar ce era în fața lor. Una este din zona Golfului, alta din Turcia. Sunt sub contract, mai am patru luni aici, după care sunt liber.

Dacă se supără turcii că zic asta? Păi, ei au zis că Șumudică face o treabă foarte bună, că sunt unul dintre cei mai buni antrenori din Turcia la ora actuală și că să vorbim de prelungire în martie sau aprilie. Păi, dacă ei cred că-i aștept până în martie, aprilie… Se înșeală. În martie, de Mărțișor, trebuie să-și caute alt antrenor”, a declarat Marius Șumudică pentru Digi Sport, în urmă cu o săptămână.

Urmăriți Playsport.ro și pe