VIDEO: Antrenorul Mutu, față în față cu tânărul Mutu. Ce mesaj i-a transmis și ce meci ar vrea să rejoace ”Briliantul”

Giosanu Catinca / 23.04.2021, 12:44
VIDEO: Antrenorul Mutu, față în față cu tânărul Mutu. Ce mesaj i-a transmis și ce meci ar vrea să rejoace ”Briliantul”

Adrian Mutu, selecționerul naționalei U21 și fost mare jucător român, a făcut o mărturisire incredibilă. Cuvintele tehnicianului român i-au impresionat pe fani până la lacrimi. Ce mesaj i-a transmis antrenorul Mutu tânărului Mutu și ce meci ar vrea să rejoace ”Briliantul”?

Antrenorul Mutu, față în față cu tânărul Mutu

Pentreu prima oară, antrenorul Adrian Mutu a stat față în față cu tânărul jucător Adrian Mutu.

Adrian Mutu a avut o carieră fabuloasă ca fotbalist. De asemenea, el a reușit să impresioneze și ca antrenor. A obținut deja un prim succes important, calificarea naționalei de tineret la Campionatului European de fotbal. ”Briliantul” nu a fost străin de excese în viața sportivă. La un moment dat, el a fost suspendat pentru consum de droguri. Pe vremea aceea, Mutu era legitimat la Chelsea. Ulterior, s-a reinventat în Serie A, acolo unde a marcat peste 100 de goluri și a devenit un idol la Fiorentina. Internaționalul român nu poate schimba trecutul și nu își poate repara greșelile. Cu toate acestea, antrenorul Mutu a ținut să îi transmită un mesaj tânărului Mutu.

Ce mesaj i-a transmis și ce meci ar vrea să rejoace ”Briliantul”

Starul României a vorbit cu drag despre echipa națională. Briliantul a dezvăluit ce trebuie să facă fotbaliștii noștrii care ajung să fie convocați la prima reprezentantă. De asemenea, el a explicat care este diferența dintre tricoul purtat la club și cel la echipa națională.

Ce i-aș transmite astăzi tânărului Adrian Mutu?! În prim rând, să reprezinte România cu onoare, să dea totul pe teren și să fie mândru că îmbracă acest tricou al echipei naționale. Diferența dintre tricoul purtat la club și cel la echipa națională este doar la nivel emoțional. Atunci când îmbraci un tricou al echipei naționale, responsabilitate devine mult mai mare. Faptul că faci parte dintre cei mai buni din țară te obligă să ai performanțe la nivel înalt. Numai cine poartă tricoul echipei naționale știe ce magie ascunde acest tricou. Acest tricou a fost îmbrăcat de multe legende ale echipei naționale, de istoria fotbalului românesc, iar atunci când îl îmbraci trebuie să simți o responsabilitate și o onoare incredibilă.”, a mărturisit antrenorul Adrian Mutu.

În încheiere, tehnicianul a ținut să sublinieze ce meci ar vrea să rejoace dacă i s-ar oferi ocazia.

Atunci când am purtat pentru ultima oară tricoul echipei naționale, primul lucru care mi-a venit în minte a fost acela de a-mi dori ca acest meci să nu se termine niciodată.”, a recunoscut selecționerul echipei naționale de tineret a României.