VIDEO. Așa va arăta cel mai tare stadion din lume! Imagini impresionante cu noul Bernabeu!

Giosanu Catinca / 29.04.2021, 22:52
VIDEO. Așa va arăta cel mai tare stadion din lume! Imagini impresionante cu noul Bernabeu!

Fotbalul este cel mai popular sport din lume, iar Europa este fără îndoială continentul care beneficiază de cele mai puternice competiţii la nivel de club sau de echipe naţionale. Cu toate acestea, când vine vorba despre un clasament care să prezinte cele mai mari stadioane de fotbal din lume, lucrurile stau complet diferit. Care este cel mai tare stadion din lume?

Așa va arăta cel mai tare stadion din lume!

Clasamentul celor mai mari stadioane de fotbal din lume include şi câteva nume necunoscute. De exemplu, stadionul Gelora Bung Karno, inaugurat în 1962 după numele primului preşedinte al ţării. În ciuda capacităţii sale impresionante, stadionul nu a găzduit competiţii de anvergură. Wembley este unul dintre cele mai cunoscute stadioane de fotbal din lume, în ciuda faptului că niciun club nu joacă aici în mod regulat.

Stadionul Santiago Bernabeu va fi în curând de departe cel mai tare din lume. O simulare „hiper-realistă” a ”dezvăluit” cum va arăta arena pe care joacă echipa Real Madrid. Fanii grupării spaniole au fost impresionați de imaginile văzute.

Imagini impresionante cu noul Bernabeu!

Preşedintele clubului de fotbal Real Madrid, Florentino Perez, vrea ca noul stadion Santiago Bernabeu să găzduiască meciuri din campionatul profesionist de fotbal american. Oficialul promisese încă de anul trecut că acesta va fi cel mai tare stadion din lume.

Noul Santiago Bernabeu va fi cel mai bun stadion din lume.”, spunea președintele clubului, Florentino Perez la momentul respectiv.

Real Madrid va cheltui mai mult de 800 de milioane de euro pentru renovarea arenei pe care își dispută meciurile, scrie ziarul online El Confidencial. Lucrările vor dura până în iunie 2022. Gruparea spaniolă este nevoită să facă rost de bani. Tocmai de aceea, preşedintele ia în calcul posibilitatea disputării unor meciuri din NFL pe noul stadion.

Ce planuri are Florentino Perez pentru noul stadion

Noul Santiago Bernabeu va fi dotat cu un gazon sintetic retractabil. Asta, pentru a putea găzdui partide de fotbal american. Acest lucru ar putea să îi încânte pe reprezentanții NFL, exitâns posibilitatea disputarea unor ”Madrid Games”.

Tot retractabil va fi și acoperișul. Toată fațada va arăta cu diferit. Mai exact, aceasta va fi din metal. Un cub gigantic, cu ecrane, cu vizibilitate de 360 de grade, va fi montat pe arenă. După modernizare, capacitatea arenei va rămâne de 80.000 de locuri.