VIDEO. Au apărut imagini noi cu Michael Schumacher! Filmulețul nu a mai fost difuzat până acum

Moldoveanu Camelia / 21.12.2021, 16:16
VIDEO. Au apărut imagini noi cu Michael Schumacher! Filmulețul nu a mai fost difuzat până acum

Michael Schumacher încă trăiește, în felul lui, dar trăiește. Însă, nimeni nu l-a mai văzut de când a avut gravul accident din 2013. Fanii, prietenii, dar și familie își alină suferința cu imagini de pe vremea când fostul lider de Formula 1 se putea bucura pe deplin de viață.

Michael Schumacher, surprins într-un moment important

Felul în care Michael Schumacher lupta pe pistă l-a făcut să nu fie pe placul colegilor de breaslă, mai ales pentru că reușea să obțină rezultate istorice, impresionante. Astfel că puțini piloți de Formula 1 se pot lăuda că s-au apropiat de fostul lider mondial. Însă, Michael a avut o relație specială cu Jos Verstappen, tatăl campionului mondial 2021 și coleg de echipă la Benetton.

Max, liderul mondial la Formula 1 din acest an, și Mick, fiul lui Michael Schumacher, și-au petrecut mare parte din copilărie împreună. Schumacher și Verstappen, seniorii, mergeau în vacanțe împreună și s-au bucurat de multe momente speciale.

Dacă Max a reușit să cucerească prima poziție din F1, împiedicându-l pe Hamilton să-l depășească la număr de titluri pe legendarul Michael Schumacher, Mick a reușit doar să concureze în cea mai slabă echipă din circuit, Haas.

În anul 2002, cei doi foști piloți au discutat despre viitorul fiilor lor. Imaginile nu au mai fost făcute publice până acum.

De când suntem prieteni, n-am avut nicio discuție în contradictoriu. cred că ar fi prima dacă cei doi ar concura unul împotriva celuilalt”, a glumit Michael.

Au vârste apropiate, deci sigur se vor întrece, dacă decid să facă asta”, a spus Jos.

Cred că golful sau echitația sunt sporturi mai potrivite”, a continuat Michael.

Dezvăluirile lui Jean Todt

Michael Schumacher şi Jean Todt au colaborat în perioada Ferrari. Todt era director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat 5 din cele 7 titluri mondiale din carieră. Între cei doi s-a creat o strânsă legătură de prietenie. La un moment dat, președintele FIA a dezvăluit că a petrecut mult timp cu soția lui Michael Schumacher, Corinna, despre care spune că s-a luptat pentru ca fostul pilot să rămână în viață

Le mulțumesc doctorilor și mai ales Corinnei, care a vrut ca Michael să supraviețuiască. Și a făcut-o, dar cu anumite consecințe. Acum luptă împotriva acestor consecințe și sper ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune.

Am petrecut mult timp alături de ea de când Michael a avut acel accident grav, pe 29 decembrie 2013. E o femeie puternică și a preluat conducerea familiei. Nu a avut altă opțiune. Sperăm ca situația să se îmbunătățească, el a fost salvat de soția lui.”, a spus Jean Todt, pentru Bild.