Ele sunt „campioanele” din Formula 1. Femeile care le oferă piloților cele mai mari doze de adrenalină

Moldoveanu Camelia / 16.12.2021, 12:28

Weekendul acesta toți iubitorii de Formula 1 au fost cu sufletul la gură în timpul cursei care a decis noul campion mondial. Însă, piloții care au concurat la Abu Dhabi nu au vieți palpitante doar pe pistă, ci și în afara ei. Dacă este să ne uităm la superbele iubite sau soții pe care le au, atunci o să înțelegem de câtă adrenalină au parte și în viețile private.

Cu ele se iubesc cei mai buni piloți de Formula 1

Campionul mondial la Formula 1 din 2021 a avut un an cel puțin excepțional. Max Verstappen a cucerit primul său titlu de campion mondial făcând parte din echipa celor de la Red Bull. La 24 de ani el se poate considera de-a dreptul împlinit din toate punctele de vedere. Max a anunțat în ziua de Anul Nou, printr-o poză romantică pe Instagram, că are o relație cu Kelly Piquet (33 de ani). Se zvonește că Max ar fi fost împreună cu fiica triplului campion mondial la F1, Nelson Piquet, încă din octombrie 2020. În trecut, iubita campionului mondial la F1 a fost împreună cu pilotul rus Daniil Kvyat, relație din care a rezultat și un copil. Superba brunetă are mare succes pe rețelele de socializare și câștigă o avere din publicitate.

Iubita lui Charles Leclerc, Charlotte Sine, are 22 de ani este studentă la drept. În același timp ea se ocupă cu atenție și de contul ei de Instagram, acolo unde are peste 376.000 de urmăritori. Ea vorbește la perfecție trei limbi: franceză, engleză și italiană. Cei doi sunt împreună din decembrie 2019.

Iubita lui Lance Stroll, Sara Pagliaroli, este designer de bijuterii. Frumoasa italiancă este de meserie model și marca sa de bijuterii, Blue Lemon, „exprimă creativitate”.  Cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună în ultima vreme, chiar și pe pista de Formula 1.

Femei de succes din spatele unor piloți renumiți

Pilotul de curse german Sebastian Vettel, 34 de ani, a cunoscut-o la școală pe iubita sa, Hanna Prater. Formând un cuplu încă din copilărie, cei doi s-au căsătorit în 2019. Hanna preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și să se ocupe de cariera sa. Ea este designer industrial și cel mai probabil a aranjat și ferma din Elveția, în stil medieval, în care locuiesc împreună.

Sezonul viitor, pilotul britanic de F1 George Russell , în vârstă de 23 de ani, va face echipă cu Lewis Hamilton și va conduce pentru Mercedes. Între timp, el are grijă să-i ofere toată atenția iubitei sale, Carmen Montero Mundt. Ea a absolvit Universitatea din Westminster cu o diplomă de licență în managementul afacerilor și finanțe.

Fernando Alonso se întâlnește cu modelul Linda Morselli. În vârstă de 32 de ani, iubita pilotului a fost una dintre cele 30 de finaliste în concursul Miss Italia 2006. În prezent este prezentatoare TV și actriță în peninsulă. Să spunem că modelul are un „apetit dezvoltat” pentru sportivi, fiind în trecut împreună cu legendarul motociclist Valentino Rossi și deținătorul a două titluri de campion mondial în F1, Fernando Alonso.