VIDEO „Balerina” Roxana Chiperi, show total la iUmor. Cheloo, cărat pe brațe de sportivă. „Mereu am vrut o femeie care să mă sprijine”

Ștefănescu Dragoș 11.04.2022, 09:14

Ediția iUmor de duminică seară a avut parte de o apariție deosebită. Roxana Chiperi a revenit în show-ul tv și a uimit pe toată lumea cu apariția sa. Sportiva a oferit un moment amuzant în care l-a cărat în brațe pe Cheloo.

 Roxana Chiperi, apariție inedită la iUmor

Show-ul tv de mare succes iUmor a revenit pe micile ecrane. Sezonul 12 va aduce pentru Mihai Bendeac, Delia și Cheloo un nou coleg de jurizare la fiecare ediție. Astfel, în fiecare etapă noi vedete vor veni în cadrul show-ului pentru a da note concurenților.

Ediția de duminică seară a avut parte de o revenire spectaculoasă. După succesul pe care l-a avut în sezonul 8, Roxana Chiperi a revenit cu o reprezentație diferită. Ea a apărut îmbrăcată în balerină, fiind însoțită de încă trei colege care erau și ele echipate pentru o reprezentație de balet. Colegele de scenă ale Roxanei sunt foste gimnaste de performanță ale României.

Pot fi și prințesă din când în când, dar doar din când în când”, a comentat amuzată Roxana Chiperi.

Roxana și colegele sale au interpretat într-o manieră originală celebrul balet Lacul Lebedelor. Chiperi s-a străduit cel mai mult să pară cât mai puțin grațioasă, stârnind hohote de râs în rândul juraților dar și a publicului prezent în sală.

Cheloo, cărat pe brațe la iUmor

Reprezentația Roxanei a fost apreciată de membri juriului care au apreciat expresivitatea dar și stilul său de face comedie.

Astăzi am avut patru balerine care au demonstrate că tristețea unui lac înghețat poate încălzi patinele plictisiților de la iUmor”, a spus Cheloo.

A fost delicioasă, mă! Super expresivă. A fost ca un cârnăcior printre macarons. (…) Simpatic, cu farmec, cu haz”, a zis Delia.

Sunt în centrul atenției tale. (…) Ești la fel de superbă”, a zis Mihai Bendeac.

La final, Cheloo a făcut o remarcă în stil propriu. Acesta a explicat că dacă este cărat în brațe de Roxana îi va oferi un vot pozitiv. Reacția Roxanei a fost promtă, sportiva susținând că poate să-l care pe brațe. Cheloo a urcat imediat pe scenă și a fost cărat fără probleme în cârcă de Roxana Chiperi. Scena a stârnit amuzamentul tuturor.

Dacă mă cari în brațe de la stânga la dreaptă eu o să îți dau un vot pozitiv”, a spus Cheloo.

În urma reprezentației sale, Roxana Chiperi a primit 4 voturi de DA de la jurații iUmor.

Roxana Chiperi, carieră de succes în fitness

Roxana Chiperi este personal trainer, se ocupă de aqua gym, aerobic, cycling, precum și de Zumba. Acesta din urmă este un program de fitness inspirat din dansurile latino, creat de către Alberto Perez, unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi.

La concursul de „Fitness Univers” din Statele Unite ale Americii, 2014, Roxana Chiperi a ieșit pe locul 7 mondial.