VIDEO. Budescu, golul ireal direct din corner! Arabii au înnebunit când au văzut execuția de pe alta planetă!

Olteanu Ștefan / 09.03.2021, 09:32
VIDEO. Budescu, golul ireal direct din corner! Arabii au înnebunit când au văzut execuția de pe alta planetă!

Constantin Budescu a reușit un gol ireal direct din corner, în Arabia Saudită. Totul s-a întâmplat la un meci de antrenament organizat de Damac. Execuția surprinzătoare a mijlocașului român i-a blocat pe ceilalți jucători de pe teren. Aceștia au privit șocați cum mingea se duce fix în vinclul porții.

VIDEO. Budescu, golul ireal direct din corner

Constantin Budescu și-a șocat colegii la ultimul antrenament al lui Damac. Mijlocașul a înscris un gol direct din corner și jocul amical s-a oprit timp de câteva secunde.
La o lovitură de colț executată din partea dreaptă, Budescu a trimis puternic cu exteriorul și mingea s-a îndreptat ca o rachetă în vinclu. Colegilor parcă nu le-a venit să creadă ce a reușit românul. Însă Budescu nu este la prima astfel de reușită. El a reușit să înscrie inclusiv în Liga I din corner, iar în România s-a făcut remarcat cu mai multe goluri „nebune”. Cu o execuție demonstrativă, Budescu înscria recent un gol chiar și de la vestiare.

Pasă de gol în ultima victorie din campionat

Jocul lui Budescu începe să meargă din ce în ce mai bine și în meciurile oficiale. Din nou titular la ultima partidă de campionat, românul s-a remarcat cu o pasă de gol. El este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Damac în ultimele dueluri din campionat. Damac s-a impus în deplasare cu Al Ahli, scor 3-1 și speră să se salveze de la retrogradare.
20 de puncte are formația lui Budescu, după 22 de etape. Damac are în continuare de recuperat 5 puncte pentru a egala prima poziție salvatoare din clasament.
În etapa viitoare, echipa lui Budescu primește vizita lui Al Ettifaq, ocupanta locului 6 din clasament. Partida este programată joi, 11 martie, de la ora 15:10.
Budescu are patru meciuri jucate de la transferul în Arabia Saudită, toate din postura de titular. Experiența pe care a avut-o în trecut la Al Shabab l-a ajutat să se adapteze mult mai ușor condițiilor din Arabia Saudită.

Deja am ajuns la kile slăbite. Cu toții am jucat bine, dar nu am reușit să câștigăm. Am avut și ghinion. Am marcat vreo două, trei goluri, dar s-au anulat. Din păcate pentru noi, aici este și VAR. Sperăm să câștigăm în următoarele meciuri, pentru că am jucat bine în meciurile astea. M-a ajutat foarte mult anul pe care l-am petrecut aici. Aici este zonă de munte, este mai răcoare, deci este altă climă, este mai ok”, spunea recent fotbalistul.

2 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului român, conform Transfermarkt.

Budescu a dat o pasă de gol la ultima partidă câștigată de Damac
Budescu a dat o pasă de gol la ultima partidă câștigată de Damac