VIDEO. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Simona Halep după ce a câștigat în sferturi la Bad Homburg

Moldoveanu Camelia 23.06.2022, 21:53
VIDEO. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Simona Halep după ce a câștigat în sferturi la Bad Homburg

Simona Halep a obținut încă o victorie superbă în sferturile de la Bad Homburg, scor 6-2, 6-1, contra americancei Amanda Anisimova. Campioana României a încheiat confruntarea în mai puțin de o oră și cu un zâmbet larg pe față. Însă, un mic detaliu a atras atenția.

Primul lucru pe care l-a făcut Simona Halep după calificarea în semifinale

Campioana Românie a trecut cu scorul de 6-0, 6-3 de Tamara Zidansek și nu s-a oprit aici. În sferturile de la Bad Homburg, Simona Halep a făcut încă un meci superb, închegat și cu foarte puține greșeli. Amanda Anisimova, ca și Tamara Zidansek, a obținut doar 3 game-uri în confruntarea cu eleva lui Patrick Mouratoglou.

Imediat după ce a încheiat încă o partidă printr-o victorie superbă, Simona Halep și-a salutat adversara, a dat mâna cu arbitrul și a mers la bancă. Camerele au urmărit-o și au dezvăluit un lucru interesant.

Simona și-a băgat racheta în geantă și primul lucru pe care l-a făcut după aceea a fost să cotrobăie într-un mic buzunar. Jucătoarea de tenis a scos imediat un ceas negru, l-a pus la mână și a fugit direct la interviu. Campioana României este o mare iubitoare a acestor bijuterii, dar și imagine a brandului Hublot. Cu alte cuvinte, Simona Halep s-a asigurat că-și îndeplinește așa cum trebuie parteneriatul cu celebrul brand de lux.

Citește pe Playsport.ro câte ceasuri Hublot are Simona și cât valorează acestea

Bianca Andreescu, reacție ciudată înaintea confruntării cu eleva lui Patrick Mouratoglou

Bianca Andreescu (64WTA)  a trecut cu scorul de 6-4, 6-1 de Daria Kasatkina, ocupanta poziției 13 în clasamentul mondial. Înainte să afle că Simona Halep o să-i fie adversară în semifinale, jucătoarea canadiancă cu ambii părinți români a declarat:

Ca să fiu sinceră, nu prea îmi pasă cu cine voi juca mai departe. Mă voi uita la meci și va fi o luptă interesantă mâine”, a transmis Bianca Andreescu.

De cealaltă parte, Simona Halep a avut un zâmbet care i-a trădat enorma bucurie. Aceasta consideră că întâlnirea cu Bianca Andreescu nu o sa fie una deloc ușoară.

A fost un meci grozav azi, știam că ea va juca repede. Sunt fericită cu modul în care am jucat și e frumos că am putut să câștig încă un meci aici la Bad Homburg. Iubesc atmosfera de aici, oamenii din tribune, mereu mă bucur de susținere oriunde merg și e mereu o plăcere pentru mine. Orașul e superb și mă bucur de timpul petrecut aici. (n.r. cu Bianca Andreescu) Va fi un meci foarte greu, știu la ce să mă aștept. Voi fi pregătită, vreau să mă bucur pentru azi pentru că am jucat foarte bine și apoi mă voi gândi la meciul de mâine”, a spus Simona Halep la interviul de după meci.

Urmăriți Playsport.ro și pe