VIDEO. Cătălin Munteanu, invitatul serii la „PlayMaker”. O nouă ediție de excepție a emisiunii, doar pe PlaySport.ro

Olteanu Ștefan / 20.07.2021, 17:58

O nouă ediţie a emisiunii „PlayMaker” are loc marți, de la ora 18:00, pe PlaySport.ro! Cătălin Munteanu este invitatul gazdelor Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu!

Subiecte „arzătoare” la „PlayMaker”, cu invitatul special – Cătălin Munteanu

A îmblînzit „bestiile” de la Bastia, pe vremea când juca la Steaua, le-a făcut cel mai frumos Paște dinamoviștilor când evolua în tricoul alb-roșu și a făcut furori la Salamanca, în Primera Division, iar azi vine la „PlayMaker”!
Cătălin Munteanu este invitatul gazdelor Sorin Chiriac și Catalin Muresanu în această după-amiază de marți, 20 iulie 2021.

„PlayMaker” este în fiecare zi de luni, marți și vineri începând cu orele 18:00 și poate fi urmărită pe www.playsport.ro, pe pagina de facebook a site-ului, dar și pe canalul nostru de YouTube: PLAYSPORT.

Cine este Cătălin Munteanu

În vârstă de 36 de ani, Cătălin Munteanu a debutat la Steaua, în urmă cu 25 de ani, echipă alături de care a câștigat două titluri. A jucat timp de șapte ani în Spania și a revenit în România, la Dinamo, în 2006, câștigând un nou titlu de campion un an mai târziu.
În tricoul echipei naționale Cătălin Munteanu are 17 apariții, reușind să înscrie și un gol.
El a renunțat la cariera de fotbalist în 2015, după jumătate de sezon petrecut la FC Viitorul Constanța.
Trei titluri de campion, două Cupe și o Supercupă a României are în palmares Cătălin Munteanu.

După retragere, Cătălin Munteanu a fost în departamentul de scouting al lui Dinamo și al echipei naționale, iar ulterior a fost antrenor secund la Astra Giurgiu, FC Hermannstadt, Petrolul, U Cluj și Poli Iași, unde activează și în prezent.