VIDEO | Ce speră Florinel Coman de la derby-ul cu Dinamo: „Vreau să o simt iar! E o senzație fantastică, unică”

Robert Zanfir / 27.01.2022, 18:58
VIDEO | Ce speră Florinel Coman de la derby-ul cu Dinamo: „Vreau să o simt iar! E o senzație fantastică, unică”

Florinel Coman visează ca primul său gol de la revenirea pe teren să fie chiar în derby-ul cu Dinamo. Mijlocașul FCSB a pasat decisiv cu CFR Cluj, iar optimismul este la cote înalte în baza din Berceni.

Florinel Coman a prins glas. Accidentat grav în trei rânduri și mai mult absent de pe terenul de joc în ultimul an și jumătate, mijlocașul a pasat decisiv în remiza cu CFR Cluj, 3-3. Pentru FCSB urmează derby-ul cu Dinamo, iar tonusul este excelent în echipa lui Toni Petrea.

Ce speră Florinel Coman de la derby-ul cu Dinamo: „Vreau să o simt iar! E o senzație fantastică, unică”

FCSB merge în Ștefan cel Mare pentru al doilea meci din acest început de an. Gigi Becali încă mai speră la campionat, astfel că victoria este obligatorie pentru roș-albaștri.

În ciuda terenului care se anunță extrem de greu, Florinel Coman speră să fie unul dintre protagoniștii partidei.

„Urmează un derby, un meci foarte intens, pe care trebuie să îl câștigăm neapărat ca să menținem perioada bună pe care o avem. Orice stelist își dorește o victorie cu Dinamo. Mergem încrezători să câștigăm. La primul meu derby am câștigat. Sper să avem parte de aceleași senzații.

Terenul nu arată foarte bine, va fi înghețat. Asta este, trebuie să intrăm, să câștigăm, să ne montăm înainte. Nu contează ce situație au cei de la Dinamo în clasament, trebuie să ne facem treaba. E o senzație unică atunci când marchez în derby. Vezi fanii bucuroși, știrile sunt despre noi. E o senzație fantastică, vreau să o simt din nou”, a declarat Florinel Coman pentru FCSB TV.

Florinel Coman: „Sper să vină și golul”

„Mă simt mai bine, am nevoie de ritm de joc, intensitate și minute mai multe ca să îmi intru în formă. Colegii m-au ajutat și la meciul cu CFR, am reușit un assist. Sper să vină și golul la meciul cu Dinamo.

Nu contează ce a fost în urmă, că am câștigat cu acel scor. Trebuie să intrăm ca și cum nu s-a întâmplat nimic și este primul meci”, a declarat Florinel Coman, într-un interviu acordat pentru FCSB TV.

În tur, FCSB a câștigat cu 6-0 în fața marii rivale. Dinamo – FCSB este programat duminică, de la 20:00.

La Dinamo, lucrul care presează cel mai mult e timpul. Dinamo are nevoie de rezultate ca de aer. Faptul că s-au schimbat atâția jucători, antrenori, perioada dificilă vizavi de situația financiară, organizatorică. Lucrurile astea lasă urme.
Costel Orac