VIDEO. Cea mai bună veste din viața lui Răzvan Marin. Ce se întâmplă cu cel mai bun pasator din Serie A

Moldoveanu Camelia 21.09.2021, 17:23

Răzvan Marin, internaționalul român de la Cagliari, a primit cea mai bună veste de la iubita sa. Un eveniment petrecut în urmă cu o lună a fost făcut public abia cum. Lacrimi pentru fotbalistul din seria A și iubita sa, Crina.

Lacrimi de bucurie pentru Răzvan Marin

Fotbalistul român care face senzație în Seria A este cel mai fericit om din lume. Crina, iubita sa absolventă de Medicină, urmează să-i dăruiască o fetiță. Vestea a venit, pentru cei apropiați, în urmă cu o lună în cadrul unei petreceri în care a fost dezvăluit sexul copilului. Însă, în urmă cu câteva ore, viitorii părinți au postat pe Instagram fotografii și videoclipuri de la eveniment.

Răzvan Marin a sărit în sus de fericire atunci când a văzut că urmează să fie tată de fată. Emoțiile l-au cuprins din ce în ce mai mult și i-au dat lacrimile în timp ce o ținea în brațe pe femeia care urmează să-l facă tătic. Razvan și Crina sunt împreună de mai mult timp și se pare că imediat după ce tânăra și-a finalizat studiile cei doi îndrăgostiți au decis să devină părinți.

Este un adevărat „Rege” în Liga 1

Românul de la Cagliari a fost foarte supărat pe Mirel Rădoi pentru că nu a primit mai multe minute în meciurile pentru calificarea de la Campionatul Mondial din 2022. Răzvan Marin, însă, demonstrează că este un jucător valoros în Saria A. Mijlocașul român a oferit o pasă de gol în meciul Cagliari – Genoa și una în meciul cu Lazio, astfel cucerind primul loc în clasamentul celor mai buni pasatori din Italia.

Performanța lui Răzvan Marin a venit după doar patru etape, cu trei assist-uri. Românul împarte „aurul” cu cei mai buni fotbaliști din Seria A: Nicolo Barella de la Inter Milano și Luis Alberto de la Lazio. Această performanță nu face altceva decât să arate că supărarea lui Marin pe Mirel Rădoi a fost una destul de întemeiată.

Marin, ce assist! Mijlocașul a avut numai atingeri curate, nu și-a pierdut niciodată busola și a demonstrat că rezistă foarte bine sub presiune. Assist-ul de la golul de 1-1 a fost de-a dreptul remarcabil”, a scris publicația de casă a lui Cagliari.

Răzvan Marin va fi mai liniștit, după ce a îngropat conflictul cu Mirel Rădoi. Fotbalistul din Serie A a considerat că selecționerul l-a folosit prea puțin și și-a exprimat frustrarea, după remiza cu Macedonia de Nord. După mai multe critici, fotbalistul a dat înapoi și și-a cerut scuze.

Urmăriți Playsport.ro și pe