Om din FRF, bucuros de conflictul Răzvan Marin – Mirel Rădoi: „Eu mă bucur că s-a supărat Răzvan Marin”

Bordei Radu / 11.09.2021, 19:05
Om din FRF, bucuros de conflictul Răzvan Marin – Mirel Rădoi: „Eu mă bucur că s-a supărat Răzvan Marin”

Mirel Rădoi nu scapă de conflicte la echipa națională. Mai nou, nici jucătorii săi nu sunt foarte mulțumiți de toate alegerile selecționerului. Cel puțin Răzvan Marin a declanșat un adevărat conflict, după meciul cu Macedonia de Nord. Deși România a reușit să rămână în cursa pentru a prinde locul de baraj, atmosfera este tensionată la tricolori.

Fotbalistul celor de la Cagliari s-a declarat nemulțumit de faptul că nu a fost utilizat mai des de selecționer. Acesta l-a preferat pe Dragoș Nedelcu, în partidele importante cu Islanda și Macedonia. Șefii din Federație nu par, însă, îngrijorați, de reacțiile jucătorului.

„Și eu mă supăram dacă nu jucam”. Cine este omul important din FRF care nu s-a supărat pe Răzvan Marin

Chiar dacă lui Mirel Rădoi nu i-a picat foarte bine reacția mijlocașului, oamenii din Federație nu cred că acest conflict este unul cu adevărat grav. Chiar directorul Comisiei Tehnice din FRF a încercat să dezamorseze această situație.

Nu văd care este problema, cred că aceasta a fost viziunea tactică a lui Mirel Rădoi. Așa a gândit el, mai ales că a trebuit să organizeze dozarea efortului pentru meciuri din 3 în 3 zile. Dar asta nu înseamnă că nu este loc pentru Răzvan Marin, din contră. Chiar cred că va juca meciurile viitoare. Probabil dorința de revanșă va fi foarte mare în luna octombrie, a declarat Stoichiță, la Pro X

Fostul antrenor al Stelei a ținut să îi ia apărarea fotbalistului, fără a-l critica pe Rădoi. Mihai Stoichiță crede că astfel de episoade sunt normale, la fotbal.

Eu sunt bucuros că era supărat. E foarte apreciat și aici, o spun eu acum. Eu nu am văzut jucător fericit că stă pe bancă. Așa am fost și eu, poate mă supăram la rândul meu pe antrenor, a explicat Mihai Stoichiță

Mai are Răzvan Marin loc la națională? Decizia îi aparține lui Mirel Rădoi

Chiar dacă oficialii FRF încearcă să stingă orice conflict, mai ales că România va avea niște meciuri cruciale, luna viitoare, Mirel Rădoi nu a fost fericit cu reacția lui Marin. Selecționerul chiar se gândește dacă să mai apeleze la Răzvan Marin, deși nu dispune de multe soluții. Mai are aproape o lună să se hotărască.

 Sunt supărat și pentru rezultat, dar și pentru faptul că n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Vom vedea în octombrie ce se va întâmpla, acum mă voi gândi doar la echipa de club. Nu mi-a spus nimeni nimic, sunt destul de nervos și supărat și nu vreau să vorbesc mai multe, declarase Răzvan Marin, la finalul partidei de la Skopje