VIDEO. Cele mai controversate echipamente din noul sezon! Tricourile care au împărțit galeriile și care au provocat furia tribunelor!

Autor: Gheorghiu Dan / 01.08.2022, 11:30
VIDEO. Cele mai controversate echipamente din noul sezon! Tricourile care au împărțit galeriile și care au provocat furia tribunelor!

Înainte de startul fiecărui sezon, microbiștii așteaptă cu sufletul la gură design-urile noilor echipamente pentru favoriții lor. De cele mai multe ori, în ultimii ani, acestea devin publice înainte de lansarea oficială, fiind o adevărat cursă de descoperire în mediul online! Care sunt cele mai controversate echipamente din noul sezon?

Playsport îți prezintă modelele unor echipe care în sezonul 2022/23 vor fi cu siguranță subiecte de discuție la nivelul fotbalului mondial. O parte deja oficiale, confirmate de cluburi și chiar disponibile la vânzare, altele așteptând postările cluburilor pentru a spori și mai mult furia fanilor sau… a fi cumpărate!

Cele mai controversate echipamente din noul sezon: fierbe Atletico!

Nu a fost suficient sezonul trecut, dezamăgitor în La Liga după cucerirea titlului, că fanii lui Atletico Madrid au avut parte de o nouă lovitură în această vară! Conducerea clubului a confirmat recent noul model pentru echipamentele formației lui Simeone iar efectele au fost… uriașe!

Pentru tricoul de joc principal, managementul a optat spre o schimbare considerată nefericită de cei mai mulți socios. Celebrele dungi alb-roșii verticale, tradiționale la Atletico, au devenit… curbe! Vi se pare puțin? În ciuda explicațiilor venite ulterior, potrivit cărora e un omagiu adus râului Manzanares, legat de vechea arenă Vicente Calderon, fanii au pornit campanii violente împotriva ideii. Ba chiar au propus un model alternativ, clasic, pe care au de gând să îl comercializeze în paralele cu echipamentul oficial!

Conducerea lui Atletico a confirmat că pentru sezonul 2023/24 se va reveni la un model clasic, însă până atunci tribunele sunt și împotriva echipamentului de deplasare, considerat în afara tradiției!

VEZI CUM ARATĂ NOILE TRICOURI ALE TRUPEI LUI SIMEONE CARE AU DAT PESTE CAP MADRIDUL!

 

Tottenham în violet, verde fosforescent și negru?

Deși pe site-ul oficial al lui Tottenham există doar noul echipament pentru meciurile de acasă, iar cel de deplasare e anunțat că va sosi, suporterii londonezilor au făcut rost deja de imagini cu ceea ce, în mediul online, consideră a fi “the worst kit of all time”.

Cele mai multe reacții negative au la bază alegerea cromatică. Tricoul violet, mânecile negre și o zonă verde fosforescent la baza gâtului… Rămâne de văzut și confirmarea oficială din partea clubului, dar experimentul curajos pe care se pare că l-au agreat managementul clubului și producătorii e cert că nu e tocmai ce și-ar fi dorit majoritatea fanilor Spurs! 

DESCOPERĂ TRICOUL DE DEPLASARE AL LUI TOTTENHAM CARE A DEZAMĂGIT FANII LUI SPURS!

 

“Tigrii” din Atena, un model cel puțin curajos

Sezonul precedent, grecii de la AEK Atena au mers pe un tricou considerat clasic, dungi verticale galben-negre, dublat de un șort negru. Tradiția și simbolurile cromatice ale echipei erau într-o zonă “safe”, doar că în această vară a început… revoluția!

Noul model de echipament al lui AEK e o adevărată provocare și, după reacțiile din mediul online, se va consacra cel mai probabil în categoria celor pe care fie le iubești, fie le urăști. Așdar, controversat, fără cale de mijloc! Și confirmat oficial de club, disponibil chiar pentru achiziționare!

Grecii au păstrat galbenul și negrul în tricou, doar că au ales un model.. “tigru”, cu fondul cromatic galben brăzdat de linii și zone negre spre ceea ce devine, voluntar sau nu, un animal print cu model de felină! În mod clar va fi unul din cele mai controversate echipamente din noul sezon!

VEZI CUM A EVOLUAT TRICOUL AEK ATENA DE LA ÎNCEPUTURI PÂNĂ LA MODELUL CONTROVERSAT DE AZI!

 

Tot Mexicul într-un tricou de fotbal

Nu sunt prea multe lucruri de spus, cuvintele parcă sunt prea puține când vine vorba de al treilea echipament de joc pentru formația mexicană Deportivo Toluca. Ediția 2022/23 îi va găsit pe jucători într-un tricou de acasă roșu, relativ clasic, și unul de deplasare alb, nimic spectaculos. Doar că pentru varianta a treia s-a mers către ceea ce poate fi considerat ori operă de artă, ori kitsch fără vreo legătură cu fotbalul!

 

În mod clar va fi unul din cele mai controversate echipamente din noul sezon! Fie îndrăgit la nebunie de pătimașii tribunelor mexicane, fie ridiculizat la maximum de proprii suporteri și de către rivali!

DESCOPERĂ TRICOUL UNIC PE CARE DOAR O ECHIPĂ MEXICANĂ PUTEA SĂ ÎL CREEZE ȘI POARTE!