VIDEO. Conor McGregor, de la un Peugeot de câteva sute de euro, direct în topul celor mai bogați sportivi: „Oamenii greșesc când spun asta!”

Gabriel Peneș / 28.05.2021, 23:43
VIDEO. Conor McGregor, de la un Peugeot de câteva sute de euro, direct în topul celor mai bogați sportivi: „Oamenii greșesc când spun asta!”

Conor McGregor, de la un Peugeot de câteva sute de euro, direct în topul celor mai bogați sportivi. Superstarul irlandez din MMA a adunat o avere considerabilă din sportul care l-a făcut celebru. La 32 de ani, fostul campion mondial își trăiește visul pe care-l avea încă din adolescență. În ultimul an, el a fost sportivul cel mai bine plătit din lume, câștigând nu mai puțin de 180 de milioane de dolari

Conor McGregor, de la un Peugeot de câteva sute de euro, direct în topul celor mai bogați sportivi

Și-a împlinit visul din tinerețe! Conor McGregor, de la un Peugeot de câteva sute de euro, direct în topul celor mai bogați sportivi. Irlandezul de 32 de ani a deținut centura mondială la mai multe categorii de greutate în circuitul UFC. Are un palmares de 22 de victorii și 5 înfrângeri. La care se adaugă și eșecul din meciul de box susținut contra supercampionului Floyd Mayweather jr. Dar care i-a adus o avere: aproximativ 85 de milioane de dolari. Revista Forbes a publicat topul celor mai bine plătiți sportivi în perioada 1 mai 2020 – 1 mai 2021.

Spre surprinderea multora, McGregor e clasat pe primul loc, cu 180 de milioane de dolari. Pe locul secund e starul de la Barcelona, Leo Messi, cu „doar” 130 de milioane de dolari câștigați în același interval de timp. Al treilea în acest top, este Cristiano Ronaldo care a adunat 120 de milioane de dolari. McGregor și-a anunțat retragerea în mai multe rânduri, dar a revenit de fiecare dată, tentat cu burse uriașe. În ianuarie 2021, el a fost învins de americanul Dustin Poirier prin KO, dar a mai câștigat 70 de milioane de euro.

„Oamenii greșesc când spun asta!”

Probabil e cea mai mare din cariera mea în arte marțiale mixte. Estimez 70 de milioane de euro. Am făcut 45,17 milioane împotriva lui Khabib (nr – meciul pierdut contra lui Khabib Nurmagomedov, în octombrie 2018). Ei cred că sunt praf, dar încă sunt crema”, a spus McGregor înaintea de meciul cu Poirier, conform digisport.ro.

Veniturile lui McGregor provin, însă, din mai multe surse: lupte în circuitul UFC, box, acorduri publicitare ori distilieria de whisky – Proper No. Twelve – brandul pe care l-a conceput și dezvoltat. E pasionat de mașini scumpe, în colecția sa fiind Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, BMW i8, Rolls-Royce Ghost, Lamborghini Aventador Roadster, Cadillac Escalade sau Lamborghini Huracan Avio (ediție limitată).

Într-un clip publicitar postat pe contul său de Instagram, McGregor apare la bordul bolidului Lamborghini Huracan. Dar în filmare apare și prima sa mașină, un Peugeot 206. Video-ul e însoțit de un mesaj semnificativ al luptătorulul multimilionar în legătură cu capacitatea oricui de a-și împlini visurile dacă luptă pentru viitorul lor.

Oamenii nu cred în mașina timpului. Spun că nu poți călători în timp și să schimbi lucrurile. Dar ei greșesc. Eu m-am uitat în viitor și am văzut că o să reușesc. În urmă cu 10 ani conduceam o astfel de mașină (nr – Peugeot 206), dar mi-am urmărit viziunea și am ajuns unde sunt acum. Luptă pentru viitorul tău!”, e mesajul lui McGregor din clip.

Într-o declarație mai veche, el recunoștea că atunci când conducea Peugeot-ul își imagina că e, de fapt, într-un Ferrari.

Obișnuiam să mă prefac că Peugeot-ul meu cu care mergeam la sala de gimnastică în Dublin era, de fapt, un Ferrari pe autostrada din Vegas”, spunea Conor McGregor în urmă cu ceva timp