Bate recordurile și la bani! Cristiano Ronaldo câștigă lunar sume fabuloase. Este un om de afaceri de mare succes

Bordei Radu / 20.05.2021, 13:20
Bate recordurile și la bani! Cristiano Ronaldo câștigă lunar sume fabuloase. Este un om de afaceri de mare succes

Bate recordurile și la bani! Cristiano Ronaldo se laudă cu performanțele lui de pe teren, dar la fel de impresionante sunt realizările lui din afara lui. Portughezul tocmai și-a adăugat în palmares și Cupa Italiei, iar acum CR7 se poate lăuda cu un nou record. Practic, fotbalistul a câștigat toate trofeele interne în Anglia, Italia și Spania.

Nu degeaba superstarul lusitan este plătit regește la Torino. 31 de milioane de euro anual este plătit portughezul. Asta înseamnă că Ronaldo câștigă lunar 2,6 milioane de euro. Dar asta doar din salariu. Ronaldo are însă și alte venituri considerabile.

Bate recordurile și la bani! Cristiano Ronaldo câștigă lunar sume fabuloase. Este un om de afaceri de mare succes

Cristiano a reușit să profite de imaginea sa și are multe contracte cu branduri puternice, care îi aduc lunar alte sume uriașe de bani. De exemplu, înțelegerea cu Nike, celebra firmă de echipament sportiv, îi umple conturile lunar cu încă 2,5 milioane de euro.

În plus, fotbalistul portughez este cel mai popular sportiv din lume, când vine vorba de rețelele de socializare. Fiecare postare a sa este plătită cu aproape 1 milion de euro. Cum brandurile cele mai importante caută să se asocieze cu Ronaldo, acesta încasează încă 13 milioane lunar de pe rețelele sociale.

Mama lui Cristiano, Dolores, visează să îl vadă înapoi la Sporting

Cristiano este și proprietar de hoteluri și vrea să extindă afacerea

Portughezul și-a construit una devărat imperiu financiar în afara terenului. Lusitanul are deja în proprietate două hoteluri de lux, unul în Portugalia iar celălalt la Madrid. Cu toate acestea, CR7 urmărește să își extindă afacerile în domeniul turismului și în alte țări. SUA, Maroc și Franța sunt țările vizate de către starul lui Juventus.

Fotbalistul s-a asigurat că mai are investiții importante și în alte domenii. De exemplu, deține un lanț de săli de sport, ceea ce este normal, la cât de fanatic este fotbalistul când vine vorba de pregătirea sa fizică. În Madeira natală, portughezul are și un muzeu, ceea ce arată o diversificare a intereselor fotbalistului.

Se întoarce Ronaldo în Portugalia?

Cupa Italiei ar putea fi cadoul de despărțire al portughezului către fanii lui Juventus. Chiar dacă agentul fotbalistului a anunțat că atacantul de 36 de ani va respecta și ultimul an de contract, sunt șanse mari ca CR7 să caute altă provocare. Varianta surpriză ar fi chiar o întoarcere la clubul care l-a lansat, Sporting Lisabona. Mama lui insistă pentru această variantă, pentru că îl vrea aproape de casă.

De altfel, Dolores a călătorit la Torino, pentru a asista la finală, cu un steag al lui Sporting, anunțând că are intenții serioase când vine vorba să îl convingă pe Cristiano.