VIDEO | Cum a reacționat Darren Cahill după victoria Simonei Halep la Melbourne. „Nu mai e antrenorul meu, dar simt asta”

Robert Zanfir / 09.01.2022, 17:22
VIDEO | Cum a reacționat Darren Cahill după victoria Simonei Halep la Melbourne. „Nu mai e antrenorul meu, dar simt asta”

Darren Cahill a fost surprins în tribunele arenei „Rod Laver”, la finala câștigată de Simona Halep, 6-2, 6-3 cu Veronika Kudermetova.

Simona Halep și Darren Cahill și-au despărțit drumurile la finalul anului trecut. Cu toate astea, relația dintre cei doi este una extrem de apropiată și de caldă. Tehnicianul australian nu a ratat ocazia de a o susține pe Simona la Melbourne. Totul, după ce a condus-o pe Amanda Anisimova spre trofeul de la Melbourne Summer Set 2.

Cum a reacționat Darren Cahill după victoria Simonei Halep la Melbourne

Darren Cahill a fost surprins în tribunele Rod Laver Arena, în timpul finalei câștigate de Simona Halep cu Veronika Kudermetova. Imaginile cu antrenorul australian au rulat și pe ecranele de pe arenă.

Simona Halep nu a ratat prim-planurile cu australianul. La final, în timp ce românca sărbătorea titlul 23 din carieră, cei doi au avut un schimb de priviri, iar Cahill a îndreptat pumnul strâns în direcția Simonei.

„L-am văzut pe Darren, aș vrea să-i mulțumesc că a venit să mă vadă. Nu mai e antrenorul meu, dar e parte din familia mea. Simt că fac parte din Australia, așa că vă mulțumesc încă o dată!”, a spus Halep la premiere.

Simona Halep s-a umplut de bani după succesul de la Melbourne

Pentru că a obținut victoria în finala cu Kudermetova, Simona și-a asigurat un cec în valoare de 30.000 de dolari şi 280 de puncte WTA.

În plus, Simona Halep a adunat 279 de puncte WTA grație acestor succese, care o împing cinci poziții în ierarhia mondială, până pe locul 15.

Datorită evoluției de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep le va întrece în clasamentul WTA pe Emma Răducanu, Elina Svitolina, Petra Kvitova, Jessica Pegula și Angelique Kerber.

„Salut. Vreau doar să vă mulţumesc pentru încurajări, a fost o atmosferă superbă pe arenă. Este plăcut să fiu înapoi în Australia, pe aceste terenuri frumoase.

Abia aştept să joc la Australian Open”, a fost mesajul transmis fanilor de Simona Halep. Constănțeanca s-a retras de la Sydney, dar victoria de la Melbourne o va aduce cu siguranță în postura de favorită la Australian Open.

Această persoană m-a învățat cum să fiu omul care sunt astăzi. Am atins cele mai înalte culmi din tenis datorită lui și nu am cuvinte să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și alături de mine! Au fost cei mai buni 5 ani, a fost atât de bine să te văd astăzi, D!
Simona Halep