VIDEO. Cum s-a filmat Anamaria Prodan azi noapte în București. Melodie cu țintă pentru Laurențiu Reghecampf

Moldoveanu Camelia 29.10.2021, 08:33
VIDEO. Cum s-a filmat Anamaria Prodan azi noapte în București. Melodie cu țintă pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut senzație azi noapte în București. Impresara s-a filmat într-o ipostază mai puțin obișnuită și a ținut să le transmită fanilor un mesaj. Melodia cântată pare să fie cu dedicație pentru Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, mesaj la ceas de seară pentru Laurențiu Reghecampf

Azi noapte, după o perioadă dificilă, Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce se afla în mașină și cânta. Fericită și cu mult chef de viață, ea nu a mai ținut cont de nimic și a dat frâu liber sentimentelor. Aceasta a adăugat la postare locația Aeroport Henri Coandă București, semn să era pe picior de plecare din România.

Melodia ascultată la maxim în mașină și fredonată nu este una întâmplătoare, ci mai degrabă cu dedicație pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan cântat refrenul melodiei „Strong Enough”:

Acum sunt destul de puternic
Să trăiesc fără tine
Destul de puternic și am renunțat să plâng
Suficient de mult acum sunt suficient de puternic
Să știi că trebuie să pleci”, a cântat Anamaria Prodan la ceas de seară.

Printre versuri, impresara le-a transmis și un scurt mesaj fanilor, dorindu-și să sublinieze că ea nu este niciodată singură:

Prietenii mei sunt aici cu mine, dar nu vor deloc să apară”, a adăugat Ana.

Așa trebuie să arate viitorul iubit al impresarei

După tot ce s-a petrecut în ultima vreme în familia Prodan-Reghecampf, Ana și-a stabilit clar niște criterii pe care vrea ca viitorul ei partener să le îndeplinească. În același timp, ea este conștientă că oricine ar sta la brațul ei nu ar avea o misiune simplă.

Asta nu pot să știu. Dumnezeu îți dă o soartă. Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitor de înalte. Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului. Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor care l-a urcat pe culmile succesului. Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii. Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie. Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă”, a declarat Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

Aflată în platoul emisiunii „La Măruță”, moderatorul a întrebat-o dacă plănuiește să-și refacă viața. Impresara FIFA a avut un răspuns ferm, explicând că ea are nevoie de afecțiune și că plănuiește să-și găsească o altă iubire. Cătălin Măruță a mai întrebat-o dacă este vorba despre persoana care o așteaptă în Dubai. La această întrebare Ana a ezitat să răspundă, însă s-a luminat la față și a râs aprobator.

Laur este puțin gelos. Eu când o să am o relație cu cineva nu o să fie cu un român. (n.r. Cu cel din Dubai?). Vezi? Vezi? (Anamaria Prodan a râs aprobator). (…)

Am numele lui scris pe mână, tatuajul pe spate. Așa o să rămână. Eu am spus că dacă aș putea să o iau de la capăt nu aș schimba nimic. Eu o să-mi refac viața, am nevoie să fiu ținută în brațe. Cu Laur nu o să mă mai împac niciodată. Mi-a rănit copilul.”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Urmăriți Playsport.ro și pe