VIDEO EPOCAL. Cum a urlat comentatorul saudit la cel de-al doilea gol al echipei naționale în meciul cu Argentina

Giosanu Catinca 22.11.2022, 21:47
VIDEO EPOCAL. Cum a urlat comentatorul saudit la cel de-al doilea gol al echipei naționale în meciul cu Argentina

Echipa națională de fotbal a Arabiei Saudite a învins reprezentativa similară a Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. Partida de marți a conținut și o scenă terifiantă. Unul dintre comentatori televiziunii care a transmis partida în Regat a avut o reacție care a devenit virală.

Ce reacție a avut comentatorul saudit la cel de-al doilea gol al Arabiei Saudite

Arabia Saudită a reușit să învingă selecționata lui Lionel Scaloni în grupa C de la Campionatul Mondial, scor 2-1, și a provocat astfel una dintre cele mai mari surprize din istoria competiției.

Arabii au sărbătorit cum se cuvine victoria, însă și mai mult a impresionat unul dintre comentatorii partidei, care a strigat neîncetat ”Allah” după golul marcat de Al Dawsari.

Lautaro Martinez, mesaj clar după eșecul cu Arabia Saudită

Al Dawsari a marcat golul decisiv al partidei în minutul 53. Leo Messi s-a făcut și el remarcat în meciul cu Arabia Saudită, dar nu a fost suficient. Saleh Al Shehri, omul care a profitat de o minge pierdută de Messi, a trecut de Romero și a egalat. A urmat apoi golul lui Al Dawsari.

Argentina a avut 3 goluri anulate în primele 35 de minute ale meciului, toate pe motiv de ofsaid. Lionel Messi s-a numărat printre ghinioniști. Și Lautaro Martinez a avut un gol anulat.

”În prima repriză trebuia să înscriem mai mult de un gol”

Atacantul argentinian a evidențiat că obiectivul colegilor săi era să înceapă parcursul la turneul final cu o victorie.

Am sperat cu adevărat să începem Cupa Mondială cu o victorie. Dar acum s-a terminat, trebuie să revenim la antrenamente, să ne gândim la ce urmează.

Am pierdut din greşelile făcute, sunt detalii care au făcut diferenţa şi pe care trebuie să le corectăm. În prima repriză trebuia să înscriem mai mult de un gol, dar asta e, este Cupa Mondială, avem două finale de jucat acum.”, a spus atacantul lui Inter Milano, după meciul cu Arabia Saudită.

Argentina – Arabia Saudită, echipele de start:

Argentina: Martinez – Tagliafico (Acuna ’71), Otamendi, Romero (Martinez ’59), Molina – Paredes (Fernandez ’59), De Paul – P. Gomez (Alvarez ’59), Messi, Di Maria, L. Martinez.

Arabia Saudită: Alowais – Alshahrani (Al-Breik ‘90+9), Albulayhi, Altambakti, Abdulhamid – Alfaraj (Al Abed ’45, Al Amri ’89), Almaki, Kanno – Aldawsari, Alshehri (Alganham ’78), Albrikan (Asiri ’89).