VIDEO EXCLUSIV. Ambiții mari la CS Dinamo București. „Vrem echipă în Liga 1 și academie mai bună decât a lui Hagi”

Mihai Cheles 30.06.2021, 10:51
VIDEO EXCLUSIV. Ambiții mari la CS Dinamo București. „Vrem echipă în Liga 1 și academie mai bună decât a lui Hagi”

Ambiții mari la CS Dinamo București! Clubul din Ștefan cel Mare ia în calcul ca pe viitor să aducă o nouă echipă în elita fotbalului românesc. CS Dinamo are deja și o academie de fotbal, care de asemenea are pe hârtie un proiect măreț. Întregul plan al clubului alb-roșu a fost dezvăluit de Dănuț Lupu, în cadrul emisiunii „PlayMaker”, de pe PlaySport.ro.

VIDEO EXCLUSIV. Ambiții mari la CS Dinamo București. „Vrem echipă în Liga 1 și academie mai bună decât a lui Hagi”

CS Dinamo București are ambiții mari! Clubul din Ștefan cel Mare ia în calcul înființarea unei noi secții de fotbal în viitorul apropiat, care ar avea drept obiectiv să ajungă în elita sportului românesc. În prezent, CS Dinamo deține deja o academie de fotbal, care de asemenea are planuri mărețe. Totul s-ar putea transforma într-un proiect uriaș în curând, susține Dănuț Lupu. In cadrul emisiunii „PlayMaker”, de pe PlaySport.ro, fostul mare fotbalist din Ștefan cel Mare a dezvăluit totul:

Echipă de seniori? Tot ce se poate. S-ar putea să facem și același lucru. Poate să ne interzică cineva? Deranjează pe cineva? Eu, dacă reușesc să fac la CS Dinamo, împreună cu staff-ul, cu toată lumea, îmi doresc să fac o echipă de Divizia A (Liga 1), nu echipă de Divizia B (Liga 2). Și eu, la academia pe care a făcut-o CS Dinamo, vreau să îl bat pe Hagi. Toată lumea spune că Hagi a făcut cea mai bună academie din țară. Vrem să-l întrecem pe Hagi”, a declarat Dănuț Lupu, marți, în cadrul emisiunii „PlayMaker”, de pe PlaySport.ro.

Ionel Dănciulescu este managerul academiei de juniori de la CS Dinamo

În finalul anului 2020, CS Dinamo a lansat oficial proiectul academiei de fotbal, în fruntea căruia a fost pus Ionel Dănciulescu.

Eu voi fi responsabil de tot ce înseamnă partea tehnică. Avem aici un grup de oameni inimoşi, ambiţioşi şi încercăm să punem bazele unei academii de succes. Ne interesează ca tinerii şi copiii care vin în curtea clubului Dinamo să fie crescuţi în spiritul dinamovist. Mă simt bine, este un proiect un pic diferit. Sunt entuziasmat că voi lucra cu cei mici. Este un lucru minunat, mă bucur că am scăpat de stresul şi nebunia care nu cred că îşi au locul într-o societate normală şi aici mă refer la lucruri care nu sunt in regulă. Voi fi pe teren, alături de antrenori şi de cei mici”, spunea Ionel Dănciulescu, în decembrie 2020.

Ionuț Negoiță a refuzat să o vândă pe Dinamo, pentru șapte milioane de euro, înainte de Cortacero. „Au bătut palma să facă tranzacția, apoi a cerut 10 milioane”.