VIDEO EXCLUSIV Ioan Andone îl face praf pe noul acționar majoritar de la Dinamo. „Șerdean și Cortacero au venit la furat, au jefuit Dinamo”

Radu Bordei 11.03.2022, 18:48
VIDEO EXCLUSIV Ioan Andone îl face praf pe noul acționar majoritar de la Dinamo. „Șerdean și Cortacero au venit la furat, au jefuit Dinamo”

Ioan Andone nu vede cu ochi buni faptul că Dorin Șerdean a devenit acționar majoritar de la Dinamo. Acesta ar fi preluat pachetul majoritar de la Pablo Cortacero și ar încerca să îl schimbe și pe Iuliu Mureșan din funcția de administrator al clubului.

Ioan Andone, acuze grave către noul acționar majoritar de la Dinamo. „A venit la furat. Ce să mai salveze acum”

Dorin Șerdean s-a ținut de cuvânt. a luat acțiunile de la Cortacero și a devenit un om important în club. Ioan Andone nu crede însă că fostul asociat al spaniolului poate ajuta clubul și chiar l-a acuzat grav, la Playsport Live.

Eu sper să fie bine pentru Dinamo, dar nu îl văd pe Dorin Șerdean să aibă capacitatea să ajute Dinamo. Păi el a mai fost acolo, cu spaniolii, ei au adus clubul în situația asta. Au adus jucători cu zeci de mii de euro, când ei nu aveu bani. Nu văd nimic bun între Cortacero și Șerdean, cred că sunt manevre la mijloc. Este ceva necurat acolo. Fără DDB, clubul nu mai exista acum. Șerdean și Cortacero au făcut un jaf. Au adus fotbaliști cu salarii uriașe, de 30.000 de euro, iar ei nu aveau bani. Cred că au zis că vine DDB și dă milioane, iar ei câștigă, prin comisioane. Eu așa văd din afară, că au venit la jefuit,

Nu am auzit ca Șerdean să plătească datoriile, să scape clubul, nu am auzit asta. Poate să caute pe cineva cu bani, dar se tot caută de 3 ani la Dinamo și nu s-a găsit, a comentat fostul mare fundaș.

Andone, verdict dur pentru Dinamo. „Nu cred că se salvează”

Fostul antrenor este pesimist când vine vorba de viitorul clubului din Ștefan cel Mare.

Nu prea văd cum poate clubul să iasă din această situație, chiar nu o văd. Insolvența poate să țină ani de zile, îți trebuie venituri mari să poți să te salvezi, a declarat Andone.

Acesta nu a uitat nici de Ionuț Negoiță, pe care îl acuză că nu s-a asigurat cui îi cedează clubul. Ioan Andone încercase și el să aducă finanțatori la Dinamo.

Ionuț Negoiță este un om deștept, eu am lucrat cu el, îl știu. Sunt sigur că Negoiță a crezut că acest Cortacero va veni cu bani sau cu un finanțator. Dar trebuia să își ia măsuri de siguranță, nu să dea clubul așa, fără asigurare. A greșit.

Eu l-am pus pe Negoiță în legătură cu niște afaceriști spanioli. S-au dat acte, au existat înțelegeri, apoi au studiat actele și nu au mai zis nimic, nu au mai fost dispuși când au văzut ce era acolo, a mai declarat „Fălcosul”

Urmăriți Playsport.ro și pe