VIDEO EXCLUSIV. Motivul pentru care FC Voluntari a pus piedică FCSB-ului și a trimis titlul la Cluj. „Este vorba de mii de euro”

Bordei Radu 16.05.2022, 20:44
VIDEO EXCLUSIV. Motivul pentru care FC Voluntari a pus piedică FCSB-ului și a trimis titlul la Cluj. „Este vorba de mii de euro”

Gigi Becali a avut dreptate, FC Voluntari chiar a jucat pentru o primă specială în partida care a pus campionatul pe jar. Echipa din Ilfov a remizat, rezultat care a asigurat, practic, titlul, pentru CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera nu a nimerit, însă, de unde veneau banii.

FC Voluntari a devenit „echipa momentului”, după remiza cu FCSB. Cauzele pentru care ilfovenii au dat totul pe teren

Remiza ilfovenilor, de pe Arena Națională, contra celor de la FCSB, a decis, practic, titlul de campioană. Gigi Becali a declanșat una devărat scandal, după ce a acuzat echipa antrenată de Liviu Ciobotariu că ar fi jucat pe prime venite de la Cluj. Finanțatorul FCSB nu își explică altfel dorința celor de la Voluntari de a juca la intensitate mare contra echipei lui Toni Petrea. Mai ales că joi Voluntariul joacă și finala Cupei României.

Playsport a aflat, în exclusivitate, motivul pentru care ilfovenii au luptat pentru un rezultat pozitiv. Jurnalistul Cătălin Mureșanu a dezvăluit, la Playsport Live, că ar fi vorbit direct cu Bogdan Bălănescu, directorul general al FCSB.

Mi-a explicat că jucătorii au în contract niște bonusuri speciale, în funcție de locul ocupat în clasament. Așa că pentru Voluntari, un loc 4, aduce bani în plus pentru fotbaliști. Sunt prime și de mii de euro, așa că este normal să tragă tare, să termine înaintea Farului, a dezvăluit jurnalistul

Cristi Balaj îi ironizează pe șefii de la FCSB. „Am dat primă la Voluntari, prima pe stânga. Noi nu ne-am plâns că a jucat Craiova cu noi”

Oficialul campionilor nu a rămas dator celor de la FCSB și a oferit un răspuns pe măsură. Președintele campioanei respinge variantele venite dinspre FCSB.

Ce primă să dăm la Voluntari? Prima la stânga. Mă mir că noi discutăm de faptul că o echipă joacă pe teren. Noi nu ne-am întrebat de ce a jucat Craiova cu noi, deși nu avea nicio miză. Păi cu FCSB nu au jucat așa bine, dar acolo a fost o miză, o presiune, de aceea nu le-a ieșit așa bine. Dar și noi am început foarte motivați meciul cu Craiova, chiar m-au impresionat, nu i-am văzut niciodată așa. Letica a jucat cu fractură la palma stângă.

În ambele jocuri a fost offside, eu nu schimb discursul. Repet, îmi pare rău că nu e VAR. Știu că sunt criticat de unele persoane (n.red – Adrian Porumboiu), dar acestea nu au fost la cursurile UEFA la care am participat eu, ani la rând. Legiuitorul spune că, dacă nu ești sigur, lași credit atacului, au fost foarte clari pe această idee, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate pentru Playsport Live

Urmăriți Playsport.ro și pe