VIDEO EXCLUSIV Rapid, caz unic în România. „La noi, în ziua de salariu nu mai întreabă nimeni dacă intră banii”

Radu Bordei 29.11.2022, 20:40
VIDEO EXCLUSIV Rapid, caz unic în România. „La noi, în ziua de salariu nu mai întreabă nimeni dacă intră banii”

Rapid a devenit o echipă invidiată în România, pentru stabilitatea financiară de care dă dovadă. Cei doi acționari majoritari, Dan Șucu și Victor Angelescu au promis că nu vor mai permite să existe întârzieri cu banii la echipă.

Rapid, exemplu și pentru alte echipe din România. „Este ceva ce trebuia să se întâmple de mult”

În timp ce alte cluburi se chinuie să supraviețuiască sau au restanțe luni întregi la jucători, giuleștenii dau dovadă de stabilitate financiară. Cei doi patroni se asigură că toate drepturile fotbaliștilor sunt achitate la timp. În plus, fanii nu trebuie să se îngrijoreze nici când vine vorba de datoriile istorice ale echipei. După cazul Julio Cesar, toate datoriile vor fi stinse iar activitatea clubului nu va fi pusă în pericol. Ionuț Voicu a dat mai multe detalii, la Playsport Live

Lucrurile se vor rezolva, dacă acest club va merge cu acești oameni, pe aceeași linie. Depinde de noi, pe partea sportivă, să ne facem treaba, să obținem rezultate. Și lucrurile vor fi bine. Avantajul străinilor este că merg la FIFA, câștigă și își iau banii cuveniți. Fotbaliștii români o pățesc, se intră în insolvență și nu mai iei nimic. Asta este legea, ce să îi facem.

Dacă asta ne ajută să dovedim că suntem Rapid, că suntem o forță, o să plătim ce datorii mai vin și o să terminăm și cu asta. Încă ceva, nu vreau să supăr pe nimeni în România, poate mai sunt câteva cluburi în România. La Rapid nu se mai întreabă pe data de 10 dacă intră salariul, în ziua de plată primești toți banii, fără nicio întârziere.

Este un lucru care trebuia să se întâmple de mult și la Rapid și în România în general. Eu am jucat la echipe unde aveai 9 luni restanțe, 6 luni, 8 luni. Acesta este parcursul pe care trebuie să îl avem în România. Tot spunem că nu reușim în Europa, dar acolo nu se întâmplă asemenea lucruri, a explicat delegatul Rapidului

Cum a cucerit Dan Șucu vestiarul echipei lui Mutu. „Mi-a adus aminte de Pancu”

Ionuț Voicu, delegatul clubuluii, și-a amintit de prima întâlnire dintre acționarul Rapidului și fotbaliști. Șucu tocmai venise alături de Victor Angelescu în conducerea grupării. Și a lăsat o impresie foarte bună atât fotbaliștilor dar și oamenilor din club.

La primul discurs pe care l-a ținut în fața echipei, domnul Șucu ne-a transmis că Rapidul va redeveni mai devreme sau mai târziu, dar e sigur că mai devreme, clubul puternic pe care îl știam cu toți. Ca o paralelă, prin 2013, când eram în liga a doua, după acel baraj cu Chiajna, când ne-au retrogradat, Pancu a avut un discurs foarte bun. Eu l-am înțeles atunci, ne-a transmis că este greu să îți pierzi orgoliul, mândria de echipă mare, care câștigă meci de meci. Cam acesta a fost și mesajul domnului Șucu. Trebuie să reclădim acest club, să revenim acea echipă mare, a declarat Voicu, în exclusivitate, la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe