VIDEO EXCLUSIV. Rapidul lui Mutu, favorit la titlu în Superliga. „Își câștigă punctele cu ușurință”

Bordei Radu 10.09.2022, 06:32
VIDEO EXCLUSIV. Rapidul lui Mutu, favorit la titlu în Superliga. „Își câștigă punctele cu ușurință”

Daniel Pancu laudă Rapidul lui Mutu. Fosta legendă din Giulești are mare încredere că echipa lui de suflet va fi una din protagonistele acestui sezon. Mai ales după transferurile efectuate, dar și după jocul etalat de către giuleșteni, în acest start de sezon.

De ce Rapidul lui Mutu este un adversar de temut. Analiza lui Daniel Pancu

Selecționerul naționalei U20 a României a fost invitatul lui Sorin Chiriac, la Playsport Live. Fostul atacant a lăudat munca depusă de Adrian Mutu dar și de conducătorii Rapidului. Echipa lui de suflet s-a instalat pe locul 1 în Superliga, înainte de meciul din Bănie cu FCU Craiova.

Rapid a luat 7 goluri în ultimul meci amical din cantonament. Acum, echipa este total schimbată. Atunci le dădeam șanse 1 la sută la campionat. Acum, pot spera la primele 3 locuri, mai ales prin prisma lotului. În plus și ca joc, Rapid pare să își câștige ușor punctele, nu suferă. Adversarii au puține șanse de a marca, e greu cu o apărare așa experimentată, dar și un portar bun. Iar în atac oricine poate inventa ceva, Dugandzic sau Ioniță, acum a venit și Mățan, crede Pancu

Este adevărat, că pe giuleșteni îi așteaptă un test foarte greu, la echipa care a devenit un adevărat coșmar al Rapidului. Clubul lui Mititelu este singurul care a câștigat pe noul Giulești.

Sunt favoriți și cu Craiova, dar să nu uităm că oltenii sunt singurii care au câștigat pe Giulești. Va fi un meci greu, a punctat și Daniel Pancu

Cum a schimbat Mutu stilul Rapidului. „Suporterii vor rezultate, nu mai doresc doar spectacol”

„Briliantul” a fost un jucător spectaculos, dar ca antrenor pare că îi calcă pe urmele lui Dan Petrescu. Mutu preferă un stil foarte organizat, fără să își asume multe riscuri. Fostul golgheter al Fiorentinei caută rezultatul înainte de orice. Stilul lui pare să fie în contrast cu modul în care au fost obișnuiți fanii.

Eu îl cunosc de 4 ani de zile ca antrenor, i-am văzut principiile, știam cum va juca. Același stil l-a avut și la echipa națională dar și la Craiova. Știu că suporterii erau obișnuiți cu altceva, dar cred că lucurile s-au schimbat.

Eu am trăit cu acest dicton, „Mai bine o bară frumoasă decât un gol urât”. Chiar m-am pliat pe acest spirit, de aceea am rămas în istoria clubului. Însă, mai ales după promovare, am văzut că și suporterii acum așteaptă mai mult rezultate. Eu am trăit-o pe pielea mea, la Liga 2. Am fost demis, deși calitatea jocului era foarte bună, avea multe ratări, am avut și neșansă. Mai ales generația tânără vrea rezultate, nu se mai mulțumește cu spectacol, a comentat Daniel Pancu

Urmăriți Playsport.ro și pe