VIDEO EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu face lumină în privința insolvenței de la Dinamo

Radu Bordei 24.11.2021, 11:42
VIDEO EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu face lumină în privința insolvenței de la Dinamo

Reprezentantul administratorului judiciar a dorit să lămurească care este situația de la Dinamo, după ce a fost aprobat planul de organizare. Dacă pe teren victoriile întârzie să apară, fanii „câinilor” pot să răsufle liniștiți. Au scăpat de pericolul depunctării, după ce planul de reorganuzare a fost aprobat de tribunal.

Intrat în direct, la Playsport Live, Răzvan Zăvăleanu a anunțat că, în acest moment, cei care doresc să investească la Dinamo nu mai trebuie să se teamă. Situația este clară și potențialii finanțatori vor ști exact ce sume trebuie plătite. Este adevărat că, din punct de vedere sportiv, situația este critică. Dinamo este în pragul retrogradării.

Răzvan Zăvăleanu a prezentat ultimele detalii de la Dinamo. „Nu va fi faliment nici în caz de retrogradare”

Fanii lui Dinamo au scăpat de emoții, dar doar pe moment. Suporterii se tem că, fără banii de la televiziuni, clubul nu poate supraviețui. Dinamo este obligată să rămână în Liga 1. Reprezentatul administratorului judiciar a ținut să lămurească situația și să îi liniștească pe fani.

Sursele de finanțare sunt multiple, nu ne bazăm doar pe o sursă. Eu tot sper să atragem pe cineva, într-un interval scurt, să preia Dinamo. Ar fi cea mai facilă metodă să se salveze echipa. Dar vreau să lămuresc un lucru: chiar dacă Dinamo retrogradează, nu că mă gândesc la acest scenariu, clubul nu va intra în faliment, așa cum se speculează, a declarat Zăvăleanu

Un eventual investitor ar putea să bage bani gradual la echipă. Nu va trebui să scoată mulți bani din buzunar, cel puțin la început.

Un investitor prudent nu trebuie să vină, să plătească tot o dată. Trebuie doar să se țină de plan. În primul an nici nu ar trebui să plătească nimic, nicio datorie. Acestea nu sunt prevăzute, în acest an. Ar trebui doar să investească să acopere cheltuielile clubului, a informat Zăvăleanu, pentru Playsport Exclusiv

„Dinamo nu pierde patrimoniul”. Asigurarea fermă a lui Răzvan Zăvăleanu

O altă consecință a unei eventuale retrogradări ar fi și pierderea siglei și a palmaresului, care s-ar întoarce la societatea lui Nicolae Badea. Cel puțin așa se știa, până în acest moment.

Eu nu știu ca Dinamo să piardă patrimoniul, stema, palmaresul, dacă retrogradează. Eu nu am văzut niciun asemenea contract, nu cred că există. Noi avem un gentleman’s agreement pentru folosirea drepturilor. Nu sunt condiționate de divizia în care joacă Dinamo, a lămurit Răzvan Zăvăleanu

Totuși, conducerea nu ia în calcul retrogradarea. Aceștia speră ca Mircea Rednic să repare cât mai repede situația.

Noi îl susținem pe Mircea Rednic, noi îi vom acorda credit cât este antrenorul lui Dinamo, a încheiat Zăvăleanu

Urmăriți Playsport.ro și pe