VIDEO EXCLUSIV. Secretele lui Bănel Nicoliță și familia sa! Cum era „stors” de bani fostul mijlocaș al FCSB-ului de constructorii din Făurei

Moldoveanu Camelia / 01.11.2021, 23:21
VIDEO EXCLUSIV. Secretele lui Bănel Nicoliță și familia sa! Cum era „stors” de bani fostul mijlocaș al FCSB-ului de constructorii din Făurei

Dorin Goian, fostul stoper al „tricolorilor”, a povestit un episod secret din viața lui Bănel Nicoliță. Se pare că mijlocașul care a scris istorie la FCSB era „stors” de bani de către oamenii care îi ridicau o construcție în Făurei.

Goian: „Mi se pare însă că a greșit foarte mult”

În exclusivitate pentru Playsport.ro, Dorin Goian a vorbit despre colegul său de la FCSB (Steaua la acea vreme) Bănel Nicoliță, după ce despre mijlocaș s-a spus că a plecat în SUA pentru a scăpa de datoriile pe care le are la cămătari.

Goian tinde să-l creadă pe Nicoliță care a anunțat că este bine și ca nu are probleme, însă a plecat la muncă. Tot stoperul „roș-albaștrilir” a mai spus că, din punctul lui de vedere, Bănel a greșit mult după ce și-a încheiat cariera de fotbalist.

N-aș lua în considerare varianta alarmistă a presei, ci l-aș crede pe Bănel, care a intervenit și a spus că e bine, sănătos, lucrează și n-are alte probleme. Mi se pare însă că a greșit foarte mult când a decis să se întoarcă la Brăila, în loc să rămână în București, unde i se deschideau alte oportunități. O grupă de juniori, prezențe pe la emisuni TV, vizibilitate. Țin minte un episod de la lot. Mergeam cu autocarul, stăteam chiar în fața lui Bănel și, involuntar, am auzit un dialog pe care-l purta cu niște meseriași, angajați să-i ridice casa mamei, la Făurei. Iar oamenii ăia îi tot cereau bani.”, a mărturisit Goian pentru playsport.ro.

Felul în care Bănel Nicoliță era „stors” de bani. Dorin Goian nu a putut uita acel episod

Dorin Goian nu a putut să uite un episod din autocarul FCSB. Se pare că Bănel Nicoliță era „stors” de bani de muncitorii de pe șantier, iar asta pentru că era celebru și se știa că are posibilități.

”Păi, nu v-am trimis acum două săptămâni x lei?”. Știind că Bănel e la Steaua, la echipa națională, încercau să-i ia cât mai mult ”cașcaval”. El nu era la locul construcției, pesemne că nici nu desemnase pe cineva să supervizeze lucrările și-și făceau probabil de cap. Aia mi-a rămas în minte, că-l ”încalță” grav cu banii! Sper să-i fie bine, să revină acasă. E un băiat grozav, un caracter puternic.”, a mai spus Dorin Goian în exclusivitate.

Cum poate Bănel Nicoliță să scape de datorii. „Secretul succesului”, dezvăluit de Oracolul din Bălcești

Dumitru Dragomir nu crede că Gigi Becali s-ar putea implica în situația fostului fotbalist. „Nu are cum să ajute pe toată lumea”, crede fostul șef al Ligii. Ar mai fi putut să fie o soluție pentru unul din cei mai iubiți fotbaliști ai Stelei, la începutul anilor 2000.

Nu poate nici Gigi să dea bani la toți din istoria clubului. El dă la preoți și la biserici. Dacă era și Bănel preot, dădea lovitura. Dacă se făcea preot, eu vă spun că Becali îl făcea milionar. E cuminte rău de tot! Dacă s-a dus să muncească, bravo lui! a dezvăluit Dragomir, pentru Prosport

Chiar dacă Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Nicoliță, acesta nu l-ar primi la el, la firmă. Fostul șef al Ligii are afaceri mari în domeniul construcțiilor.

La mine fuge după trei zile de muncă. Este foarte grea munca în construcții. Eu stau pe șantier, știu ce greu este. Stai în frig, stai în ploaie. Nu e viață de fotbalist asta, el este obișnuit cu alt regim, a încheiat Dragomir