VIDEO. Fault îngrozitor făcut de un puști de la Farul Constanța în meciul cu CFR Cluj. A fost eliminat în minutul 3

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.12.2022, 23:23
VIDEO. Fault îngrozitor făcut de un puști de la Farul Constanța în meciul cu CFR Cluj. A fost eliminat în minutul 3

Meciul dintre Farul Constanța și CFR Cluj, din ultima etapă a grupei C din această ediție de Cupa României a debutat extrem de abrupt. În minutul 3, Sebastian Borza, fundașul de doar 17 ani al echipei lui Gică Hagi, a avut o intrare extrem de dură asupra lui Jean-Claude Billong, fundașul central al campioanei României.

Fault extrem de dur în debutul meciului Farul Constanța – CFR Cluj, din Cupa României

Undeva la mijlocul terenului, cei doi s-au luptat pentru o minge sărită. Billong a ajuns primul și a respins, iar Borza, venit lansat, nu a mai putut să își tragă piciorul și l-a lovit puternic în zona genunchiului pe adversarul său. Sebastian Colțescu, destul de aproape de fază, a fost extrem de prompt și i-a arătat direct cartonașul roșu tânărului jucător de la Farul Constanța.

Dan Petrescu, în sfârșit fericit

Deși a evoluat practic tot meciul în superioritate numerică, CFR Cluj a preferat să nu forțeze și s-a mulțumit cu un egal, 0-0, care i-a asigurat câștigarea acestei grupe C, datorită golaverajului superior față de U Cluj și Farul. La finalul partidei de la Ovidiu, Dan Petrescu s-a arătat foarte mulțumit de acest rezultat și a ținut să sublinieze că echipa sa se află în continuare în poziție bună pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite pentru acest sezon.

„La Farul nimeni nu vine să aibă meci ușor. Merită să fie acolo unde sunt, pe primul loc. Obiectivele noastre sunt până acum aproape toate îndeplinite. 37 de meciuri, eu zic că am făcut un an foarte bun. 6 echipe din play-off, toate se vor bate la titlu, o să vedeți că o să am dreptate. Și FCSB, Sepsi, Craiova, Rapid vor fi. Nu am știut (n.r. Despre plecarea lui Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova), nu am ce să comentez, un fost mare jucător, un antrenor mare. Era o grupă cu Rapid, cu U Cluj, cu echipe bune, câștigăm grupa, sunt mulțumit.

„Cupa nu a fost niciodată un obiectiv pentru mine”

Cupa nu a fost niciodată un obiectiv pentru mine, dar am zis că, dacă tot suntem aici, de ce nu. Au stat foarte bine în teren cei de la Farul. Normal, mereu e obiectiv locul 1. Dar jucăm la Botoșani, la FCSB. Avem un drum lung acum până la Cluj, apoi un drum lung până la Botoșani, să vedem ce putem să facem.

(n.r. Despre Cupa Mondială din Qatar) Nu am bagheta magică să cred că Elveția va fi cea din meciul cu Portugalia. Cred că Elveția e favorită clară în meciurile cu România, e favorită să câștige grupa. Naționala (României) din păcate o ia în jos și nu cred că ar fi făcut față la acest Campionat Mondial. Favorita mea a fost de la început Brazilia și rămâne Brazilia”, a spus Dan Petrescu la flash-interviu.

Urmăriți Playsport.ro și pe