LIVE VIDEO. Fotbal și muzică la ediția din această seară de „Fotbal Tango”. Marius Mitran îl are invitat pe celebrul Aurelian Temișan

Olteanu Ștefan / 24.06.2021, 20:58

Fotbal și muzică la ediția din această seară de „Fotbal Tango”, de la 21:00. Celebrul Aurelian Temișan va fi invitatul jurnalistului Marius Mitran din această seară. Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți ai României este și un împătimit al fotbalului, iar în această seară va putea fi urmărit în platoul emisiunii „Fotbal Tango”, transmisă de PlaySport.ro.

VIDEO. Fotbal și muzică la ediția din această seară de „Fotbal Tango”, de la 21:00. Marius Mitran îl are invitat pe celebrul Aurelian Temișan

Fotbal și muzică la ediția din această seară de „Fotbal Tango”, de la 21:00. Pe lângă muzică, pasiunea care l-a făcut celebru, Aurelian Temișan este și un mare împătimit al sportului. Mai exact, fotbalul este cel care îi fură o bună parte din timp îndrăgitului artist. Pe lângă faptul că este un fin cunoscător al „sportului rege”, Aurelian Temișan se poate lăuda și cu performanțele din teren. El este membru fondator al „Naționalei Artiștilor”, echipă de fotbal amator înființată în anul 1991.

Aurelian Temişan şi-a făcut debutul în echipa Națională Artiştilor Fotbalişti în urmă cu 23 de ani, la meciul România – Italia, scor final 3-5 pe Stadionul Ghencea. La numai 19 ani, Aurelian l-a înfruntat pe Ramazotti care pe lângă cariera de cântareț este şi foarte bun fotbalist, jucând încă de pe atunci în marile meciuri demonstrazive alaturi de fotbalişti celebri. Deşi România a pierdut, a fost începutul unei frumoase povesti pentru Aurelian Temişan şi Naționala Artiştilor Fotbalişti a căror istorie se confundă. O istorie care a contribuit cu varf şi indesat la titlul Campioni Mondial Art – Football 2014, câştigat la Moscova”, se arată pe site-ul oficial al „Naționalei Artiștilor Fotbaliști Români”.

Aurelian Temișan evoluează pe postul de portar și este, de asemenea, și membru în Consiliul Director al „Naționalei Artiștilor”.

De altfel, forma fizică de excepție pe care a avut-o Aurelian Temișan de-a lungul ultimilor ani se datorează și fotbalului:

Fotbalul pe care îl facem noi, că suntem dubli campioni mondiali cu naționala artiștilor, e un alt factor bun pentru a slăbi”, spunea Aurelian Temișan, în urmă cu 5 ani.

Emisiunea „Fotbal Tango” poate fi vizionată LIVE VIDEO pe: