VIDEO + FOTO. Cine este, de fapt, tânăra care apare pe filmările cu Deian Sorescu. Imagini necenzurate cu partenera de dans a dinamovistului

Moldoveanu Camelia 06.09.2021, 17:13

Imaginile zilei vin de la Dinamo. Un filmuleț scandalos cu Deian Sorescu și o domnișoară misterioasă a ieșit la iveală. Cine este tânăra alături de care „câinele” a dansat și a făcut semne obscene pe ritm de manele.

Cine este, de fapt, tânăra lângă care a fost surprins Deian Sorescu

Deian este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Dinamo, fiind dorit de mai multe cluburi în ultima vreme. Chiar și Gigi Becali se chinuie să-l convingă pe Iuliu Mureșan să-i accepte oferta. Perioada de mercato din România se încheie pe 8 septembrie. Între timp, „câinele roșu” joacă în tricoul naționalei României pentru calificările la CM 2022.

Pe lângă evoluțiile bune de pe teren în meciurile României contra Islanda și Liechtenstein, Deian Sorescu joacă bine și pe manele. În presă au apărut astăzi imagini scandaloase cu fotbalistul celor de la Dinamo. În clip, în sincron cu jucătorul în vârstă de 24 de ani, era și o tânără domnișoară misterioasă.

Melania, tânăra din imagini, este nimeni alta decât iubita fotbalistului. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani, dacă ne luăm după pozele postate pe rețelele de socializare. Frumoasa blondină are 23 de ani și este de profesie make-up-artist, promovând chiar și un brand cunoscut de produse de îngrijire personală. Tânăra este foarte activă pe TikTok, de unde a și apărut videoclipul cu pricina. Între timp, aceasta a șters imaginile care au devenit virale astăzi.

Cu toate că Deian Sorescu este foarte discret când vine vorba de viața personală și nu a postat nimic care să-i dea de gol relația, iubita lui Melania are câteva fotografii cu fotbalistul. Aceasta s-a aflat chiar pe Arena Națională la meciul de duminică, pozându-se în tribune în timp ce-și susținea iubitul.

FCSB, ofertă mare pentru fotbalistul de la Dinamo

Evoluțiile sale nu au rămas neobservate nici de alte echipe. Din Liga 1 chiar FCSB-ul și-a arătat interesul pentru jucătorul dinamovist. Echipa roș-albastră a făcut mai întâi o ofertă de 500.000 de euro pentru Sorescu. Ulterior, suma a fost mărită până la 700.000 de euro, dar Dinamo a refuzat să-și vândă căpitanul.

O altă ofertă consistentă pentru transferul lui Deian Sorescu a venit din parte formației Legia Varșovia. Polonezii erau dispuși să plătească 350.000 de euro achitați în două rate plus un bonus de 50.000 de euro. Cristian Cernodolea a fost cel care a intermediat negocierile din Dinamo și Legia Varșovia. Cernodolea a declarat că oferta polonezilor ar fi crescut până la 1,4 milioane de euro cu tot cu bonusuri.

Transferurile în Vest se termină azi, și în partea asta, cu Rusia, până în 8 septembrie. Până atunci mai avem timp, suntem în discuții. Varianta Legia nu este de actualitate, pentru că nu a oferit o sumă care să ne satisfacă și care să ne rezolve problemele. Da, suma oferită de către FCSB e mai mare decât cea oferită de Legia. Nu pot să spun prețul corect”, a declarat Iuliu Mureșan în urmă cu câteva zile, la Pro X.

Urmăriți Playsport.ro și pe