VIDEO. Frumoasa Mădălina Ghenea, lângă „bestia” Giorgio Chiellini: „Mândră că am lucrat împreună, Căpitane”

Moldoveanu Camelia / 12.07.2021, 14:02
VIDEO. Frumoasa Mădălina Ghenea, lângă „bestia” Giorgio Chiellini: „Mândră că am lucrat împreună, Căpitane”

Mădălina Ghenea, colegă cu Giorgio Chiellini. Căpitanul echipai naționale a Italia și frumoasa româncă au filmat împreună. Modelul internațional le-a arătat fanilor câteva amintiri cu „bestia azzurri”, dar și cum se descurcă făcând scheme cu mingea de fotbal.

Imagini senzaționale cu frumoasa Mădălina Ghenea și starul Giorgio Chiellini

Una dintre cele mai cunoscute, apreciate și frumoase românce, Mădălina Ghenea, s-a bucurat nespus de mult pentru victoria Italiei de la Euro 2020. Aceasta a avut și un favorit pe teren, Giorgio Chiellini. Cei doi se cunosc destul de bine, nu doar pentru că locuiesc în Italia, ci și pentru că au lucrat împreună de mai multe ori.

Frumoasa românca și-a felicitat colegul din reclame, dar și echipa favorită de la Euro, printr-un colaj de filmulețe cu ea și „bestia azzurri”. Momente inedite de la filmări, dar și o reprezentație spectaculoasă cu mingea de fotbal din partea modelului internațional de origine română.

Mândră că am lucrat cu tine, căpitane. Roberto Mancini, foarte bine domnule.”, a fost mesajul Mădălinei Ghenea de pe Instagram pentru Giorgio Chiellini și antrenorul Italiei.

Mădălina Ghenea s-a născut la data de 8 august 1987 la Slatina. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Mai exact, de la 15 ani a început să călătorească prin toată lumea cu modelingul. Ea este stabilită de mai mulți ani la Milano, Italia fiind țara în care și-a clădit mare parte din carieră.

Radu Drăgușin, înlocuitorul perfect pentru Giorgio Chiellini

Giorgio Chiellini, fotbalistul care joacă din 2005 la Juventus, are cui preda ștafeta în apărarea „Bătrânei Doamne”. Radu Drăgușin este văzut ca înlocuitorul său, în contextul care Ciellini, 37 de ani, se apropie de retragerea din activitate. Fost campion mondial cu Italia în 2006, Gianluca Zambrotta a vorbit despre posibile modificări în defensiva lui Juve. Radu Drăgușin, internaționalul român de 19 ani care și-a prelungit contractul cu Juventus, este o soluție în compartimentul defensiv. În interviul acordat pentru Gazzetta Dello Sport, Zambrotta analizează cum ar arăta Juve pe viitor, după retragerile lui Chiellini și Bonucci.

Sper ca Giorgio Chiellini să mai joace încă un an la Juve și să ajute echipa. Cu toate acestea, clubul trebuie să înceapă să caute variante și să găsească jucători tineri pe care să se bazeze.

Cam așa s-a întâmplat cu De Ligt, Demiral și Drăgușin – clubul se pregătește deja, iar Juve e unul dintre cele mai bune cluburi din lume în ceea ce privește găsirea jucătorilor tineri de valoare”, a declarat Gianluca Zambrotta, pentru sursa citată.

Zambrotta a câștigat două titluri și două Supercupe ale Italiei cu Juventus. A evoluat pe Delle Alpi în perioada 1999-2006.