VIDEO. Gafa anului 2021 în fotbalul mondial. Golul fantastic înscris la englezi

Bordei Radu / 20.10.2021, 17:47
VIDEO. Gafa anului 2021 în fotbalul mondial. Golul fantastic înscris la englezi

Fotbalul poate produce un spectacol de gală, mai ales în competițiile importante. De aceea, sportul Rege are sute de milioane de fani în toată lumea. Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar sau Mbappe crează faze și amrchează goluri de pe altă lume. Uneori, însă, există și momente care stârnesc râsul.

Pe lângă episoade de magie, fotbalul conține și multe clipe hilare, care provoacă amuzamentul fanilor. Mai ales la nivel de divizii inferioare, unde evoluează fotbaliști mai puțin instruiți, aceștia sunt protagoniști, fără să vrea, la faze de cascadorii râsului.

Un gol cum rar se vede pe terenul de fotbal. Faza care a uimit pe toată lumea vine din Anglia

Toată lumea este obișnuită ca terenurile din Anglia, de o calitate superioară. Chiar și la nivelul ligilor inferioare, nimeni nu se așteaptă decât să vadă suprafețe de joc impecabile. Nu este cazul peste tot și s-a văzut la meciul din Championship, dintre Plymouth și Bolton. Ploaia torențială a fost prea mult pentru teren, care s-a inundat și a arătat ca în ligile inferioare din România.

Tocmai această situație a creat spectacol pentru spectatorii din tribună, care s-au amuzat de eforturile bieților fotbaliști. Aceștia au jucat mai mult polo decât fotbal. Până la urmă, Plymouth s-a impus cu 2 la 0, iar a doua reușită este una cu cântec. Suporterii s-au bucurat de golul care a securizat succesul, dar au și râs de faza hilară. Jucătorii s-au chinuit să marcheze, dar până la urmă mingea a intrat în plasă. Dany Mayor s-a bucurat de acest gol, comparabil cu cele văzute la nivel de divizie județeană.

Fanii Stelei vor privi cu nostalgie spre această fază, care le va aminti de meciul istoric cu Valencia, din 2005, când terenul noroios a ajutat echipa lui Zenga să elimine gigantul spaniol.

Imagini șocante în Olanda! O tribună s-a prăbușit chiar în timpul unui meci

Acest gol nu este singura imagine din fotbal care a devenit virală. În Olanda un alt moment a șocat pe toată lumea, dar din alte motive. O tragedie mare a fost evitată, la partida dintre Vitesse și NEC Nijmegen.

Din păcate, acest meci a fost marcat de un alt eveniment ce se putea sfârși tragic. La finalul partidei, jucătorii lui Vitesse au sărbătorit alături de suporteri victoria, moment în care tribuna în care se aflau aceștia a cedat. Din fericire, niciun fan nu a fost rănit. Așa cum de altfel nici în urma confruntărilor de stradă dintre cele două galerii, de după partidă, nu au fost raportate victime.