VIDEO. Gafă în direct făcută de Basarab Panduru când credea că nu e auzit. Ce i-a spus lui Mihai Stoichiță

Pintilie Iosif 27.09.2022, 10:43
VIDEO. Gafă în direct făcută de Basarab Panduru când credea că nu e auzit. Ce i-a spus lui Mihai Stoichiță

Echipa națională a României a obținut cea mai clară victorie din ultimii ani. Tricolorii au învins Bosnia-Herțegovina cu 4-1, în Giulești. Victoria este una falsă, deoarece am retrogradat în Liga C, la finalul acestor meciuri.

Dialog intens între Basarab Panduru și Mihai Stoichiță

După meci, Basarab Panduru și Mihai Stoichiță au fost în studioul Orange Sport, invitați la emisiunea lui Tudor Samuilă. Cei doi au analizat rezultatul naționalei, iar la un moment dat a intervenit, prin telefon, și Mihai Stoichiță.

Directorul tehnic al FRF a susținut că nu am retrogradat și că am rămas tot în urna a treia, detaliu ce l-a înfuriat pe Basarab Panduru. Cei doi au avut un dialog pe această temă:

Stoichiță: Noi nu am retrogradat, de fapt.

Panduru: Păi, cum n-am retrogradat?!

Stoichiță: Am rămas în aceeași urnă, da.

Panduru: Tu vorbești că nu am retrogradat din urna a 3-a pentru preliminariile Euro 2024? Eu zic de Nations League!

Stoichiță: Peste 2 ani va fi din nou o ediție de Liga Națiunilor. Până atunci, poate consolidăm echipa și promovăm en-fanfare. Poate o să vedem așa lucrurile.

În acest moment, moderatorul emisiunii a intervenit și a transmis că trebuie să oprească apelul, pentru că a început conferința de presă a lui Edward Iordănescu. Crezând că transmisia s-a încheiat, Panduru spune: „De ce nu i-ai zis, mă, asta și lui Boloni?”. (VIDEO AICI – minutul 49:20)

Laszlo Boloni, despre rezultatele naționalei

Laszlo Boloni a refuzat să vină la echipa națională deoarece Burleanu i-ar fi propus să plece de la cârma selecționatei, dacă nu se impune în grupa din Nations League. Înainte de meciul cu Bosnia, Boloni a vorbit despre forma selecționatei.

„Nu am văzut meciul cu Finlanda. Ultimul loc într-o grupă nu este niciodată entuziasmant. Sunt ferm convins că Federația și jucătorii sunt preocupați. Sunt șansa ca lucrurile dacă decurg bine bine ca echipa națională să nu termine pe ultimul loc. Un pas înainte nu poate să facă, asta este adevărat, dar să sperăm că poate să obțină o victorie, iar Finlanda să nu facă mai mult de un egal în deplasare. Nu, nu cred că locul nostru în este în Liga C, dar evenimentele au făcut ca echipa națională să ajungă în această situație.

Da, când am negociat eu cu FRF s-a vorbit prima dată despre primul loc. Pe urmă, după certuri, s-a ajuns la primele două locuri. Eu pur și simplu nu am vrut să accept ideea.

(n.r – despre faptul că Edi Iordănescu va continua indiferent de locul ocupat) Ăsta este un subiect pe care eu nu doresc să-l discut. Este Federația Română de fotbal cu conducătorii și sfătuitorii respectivi. Trebuie să acceptăm ceea ce ei vor decide. Prea multe schimbări nu este bine să faci, dar nu vreau să intru într-o asemenea discuție”, spunea Laszlo Boloni, după meciul cu Finlanda.