VIDEO | Galatasaray se face de râs și cu reușitele lui Olimpiu Moruțan! Ce a făcut Alex Cicâldău în rușinea cu Kasimpasa

Robert Zanfir / 20.01.2022, 20:57
VIDEO | Galatasaray se face de râs și cu reușitele lui Olimpiu Moruțan! Ce a făcut Alex Cicâldău în rușinea cu Kasimpasa

Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău au fost titulari în meciul pierdut de Galatasaray cu Kasimpasa, 1-3. Fostul mijlocaș al FCSB a pasat decisiv la singurul gol al gazdelor.

Olimpiu Moruțan a ieșit din letargie chiar când presa din Turcia insista cu plecarea lui de la echipă. Fostul mijlocaș al FCSB a fost titularizat în partida din runda 22. Pe teren s-a aflat din primul minut și Alex Cicâldău, iar cei doi români au avut motive de bucurie în startul întâlnirii.

Galatasaray se face de râs și cu reușitele lui Olimpiu Moruțan! Ce a făcut Alex Cicâldău în rușinea cu Kasimpasa

Aflată la cel mai prost sezon din ultimii zeci de ani, Galatasaray a deschis scorul cu Kasimpasa. Olimpiu Moruțan l-a servit ideal pe atacantul Halil Dervisoglu în minutul 39, iar acesta l-a plasat pe portarul oaspeților, în urma unui contraatac fulger.

Totuși, Galatasaray nu s-a putut bucura de prima victorie după trei etape. Donk a egalat în minutul 45+3. Adevărata lovitură pentru gazde a venit în repriza a doua.

Bozok i-a adus pe oaspeți în avantaj în minutul 60. Imediat, Olimpiu Moruțan a fost schimbat de antrenorul Domenec Torrent. În prelungiri, oaspeții au marcat și golul 3, prin Kevin Varga.

Alex Cicâldău, integralist în noua rușine a lui Galatasaray

Și el titular, Alex Cicâldău a rezistat pe teren până la finalul partidei. Fostul mijlocaș al Universității Craiova nu și-a putut ajuta echipa cu nimic.

Cu 27 de puncte din 22 de etape, Galatasaray se îndreaptă mai degrabă spre zona retrogradării decât spre ieșirea din criză. Cim Bom este abia pe locul 13 în Super Lig, iar tensiunea este la ea acasă în clubul pentru care a făcut istorie Gică Hagi.

Victor Becali: Ce facem? Îi dăm pe toți afară acum?

Victor Becali a negat zvonurile că Olimpiu Moruțan ar fi pe lista neagră la Galatasaray. Agentul de jucători spune că fostul mijlocaș al FCSB își va duce la bun sfârșit contractul cu turcii. Presa de la Istanbul a insistat că Moruțan ar fi dorit de Marius Șumudică, la Yeni Malatyaspor.

„Moruțan nu are niciun fel de problemă! Nu s-a pus problema ca el să plece de acolo, discutăm aproape zilnic cu cei de la club. Toți jucătorii de la Galatasaray au fost aduși de Terim!

Ce facem? Îi dăm pe toți afară acum? Schimbăm tot lotul dacă vine alt antrenor? S-au plătit bani mulți pe Moruțan, sunt alți jucători cu contracte mai mari decât el care ar putea pleca sub formă de împrumut”, a spus Victor Becali la Digi Sport.

Moruțan a ajuns la patru pase decisive pentru Galatasaray, în 32 de meciuri.
5 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, potrivit Transfermarkt.