Florin Tănase a ratat transferul, dar căpitanul lui FCSB i-a uimit pe toți. „E greu de înțeles”

Robert Zanfir / 20.01.2022, 18:44
Florin Tănase a ratat transferul, dar căpitanul lui FCSB i-a uimit pe toți. „E greu de înțeles”

Victor Becali nu își explică de ce Florin Tănase nu se „lipește” la transferuri. Agentul de jucători a dezvăluit un lucru care l-a impresionat la jucătorul celor de la FCSB.

FCSB este gata pentru meciul meciurilor din acest sezon. Echipa lui Toni Petrea va primi vizita rivalei de la CFR Cluj. Cele două rivale sunt despărțite de 10 puncte, iar Florin Tănase ar putea relansa lupta la titlu. Căpitanul roș-albaștrilor s-a refăcut după accidentarea din amicalul cu Mioveni.

Florin Tănase a ratat transferul, dar căpitanul lui FCSB i-a uimit pe toți. „E greu de înțeles”

Florin Tănase este gata să o ia încă o dată de la capăt. La fel ca în sezonul trecut, când a fost golgheterul Ligii 1, cu 24 de goluri, și în acest an căpitanul a ratat decolarea din Liga 1. Galatasaray și Al Nassr ar fi două dintre echipele care l-au dorit pe jucătorul lui Gigi Becali.

„Gigi a fost înțelegător. Gigi îl dorește pe Tănase la echipă, dar dacă vine o echipă să dea banii, îl lasă să plece”, a declarat Victor Becali la Digi Sport.

Agentul de jucători recunoaște că este impresionat de atitudinea lui Florin Tănase.

„E greu de explicat. Înainte, când aveam un golgheter, nici nu se termina campionatul și era transferat.

Acum, la Tănase, este golgheter pe bune, fără niciun fel de ajutor. Dar e greu să îmi explic. El este un băiat atât de serios, de profesionist. El vine și spune că dacă nu e, nu e niciun fel de problemă, nu suntem disperați.

El vine și ne liniștește, de parcă eu aș fi ăla disperat să îl transfer”, a mai spus Victor Becali.

Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan are parte de un sezon greu la Galatasaray. Turcii sunt la cel mai prost sezon din ultimii zeci de ani, iar Fatih Terim a fost nevoit să plece. Îl va urma și Moruțan?

„Situația lui Moruțan nu este aia care apare în presă. Nu este nicio chestie logică în toată problema. Nu are niciun fel de problemă. Discutăm în fiecare zi cu cei de la club.

Gândiți-vă că toți jucătorii pe care i-au adus sunt aduși de Fatih Terim. Ce fac? Renunță la toți?”, a mai spus Victor Becali.

FCSB – CFR Cluj este programat duminică, 23 ianuarie, de la 20:00.