VIDEO | George Pușcaș a spart gheața pentru Pisa. Primul gol marcat de român de la revenirea în Italia

Robert Zanfir 19.02.2022, 16:10
VIDEO | George Pușcaș a spart gheața pentru Pisa. Primul gol marcat de român de la revenirea în Italia

George Pușcaș a marcat primul gol de la revenirea în Italia. Atacantul a egalat în meciul jucat de Pisa pe terenul celor de la Monza.

Vești bune pentru Edi Iordănescu, înaintea deplasării de serviciu spre Italia. George Pușcaș a găsit drumul spre poartă și în Serie B. Atacantul a marcat primul gol în deplasarea Pisei pe terenul celor de la Monza.

George Pușcaș a spart gheața pentru Pisa. Primul gol marcat de român de la revenirea în Italia

George Pușcaș a avut un sezon de coșmar în Anglia. Atacantul naționalei a traversat o perioadă de 277 de zile în care nu a marcat pentru Reading. Clubul din Championship a decis să îl împrumute, iar românul a revenit în Serie B.

George Pușcaș a avut nevoie de patru meciuri pentru a găsi drumul spre poartă în tricoul Pisei.

Atacantul a adat lovitura din centrul careului, în minutul 18. A preluat o minge și a șutat din întoarcere, la colțul lung. Pușcaș a încasat și un galben în minutul 44.

Pisa și Monza sunt în luptă directă pentru locurile de baraj pentru promovarea în Serie A. După 23 de etape, Pisa este pe locul 4, cu 42 de puncte, în timp ce gazdele sunt pe locul 5 cu 41 de puncte.

George Pușcaș le vorbește italienilor despre ambiție, deși a plecat pe ușa din dos din Anglia

George Pușcaș a revenit în Italia, unde a fost împrumutat de Pisa. Atacantul a vorbit pentru prima dată în tricoul italienilor.

„Sunt foarte fericit că am ales acest club care a construit atât de multe în ultimii ani. Este o poveste despre ambiție. Nu am văzut multe meciuri ale Pisei, dar există diferențe la nivel tactic între fotbalul englez și cel italian.

În Italia, jocul e mai controlat, în Anglia se joacă diferit. Fotbalul englez este mai fizic decât cel italian.

Experiența din campionatul englez m-a ajutat foarte mult, să joc acolo a fost o dorință pe care am avut-o încă din copilărie și am avut acolo condiții grozave. Am crescut acolo atât ca jucător, cât și ca bărbat, au o cultură diferită față de cea italiană. A trebuit să mă adaptez la început, iar în Italia fotbalul este mai strict decât cel englez, care e mai permisiv.

Am găsit aici un grup foarte unit încă din prima zi, am văzut băieți zâmbitori care vor să muncească și ne-au întâmpinat frumos pe mine și ceilalți sosiți. Toată lumea vorbește frumos despre Pisa și despre cum se trăiește aici. Mă și așteptam să fie așa, sincer”, a declarat Pușcaș, conform italienilor de la Sestaporta.

Urmăriți Playsport.ro și pe