VIDEO | George Pușcaș, gol de atacant în Championship! Românul, decisiv într-un meci vital pentru Reading

Robert Zanfir 22.01.2022, 18:14
VIDEO | George Pușcaș, gol de atacant în Championship! Românul, decisiv într-un meci vital pentru Reading

George Pușcaș s-a remarcat și în campionat pentru Reading. Este al doilea gol reușit de atacant în acest sezon, după cel din Cupa Angliei, venit după 277 de zile de secetă.

George Pușcaș începe să își regăsească ritmul. Atacantul naționalei îi dă o veste bună lui Edi Iordănescu, care va fi, cel mai probabil, viitorul selecționer al României.

George Pușcaș, gol de atacant în Championship! Românul, decisiv într-un meci vital pentru Reading

Ironizat de fanii lui Reading pentru lipsa sa de eficacitate, George Pușcaș a reușit să se facă util pentru echipa sa și în campionat.

Românul a marcat al doilea gol al lui Reading în partida cu Huddersfield. Pușcaș a fost lansat excelent de Swift și a plasat mingea la colțul lung (Min23).

Gazdele au deschis scorul prin Joao (Min5), dar s-au văzut conduse după golurile rapide marcate de oaspeți (Sinani 9 / Ward 15).

Prima parte a meciului s-a terminat la egalitate, 3-3. Același Ward a dus scorul la 3-2 pentru oaspeți, iar Morrison a egalat în minutul 45.

Reading este pe locul 20 în Championship, iar echipa lui George Pușcaș a început să tremure serios pentru retrogradare. De partea cealaltă, Huddersfield este pe locul 7, la un singur pas de locurile care pot duce la promovarea în Premier League.

George Pușcaș a marcat pentru Reading după 277 de zile

Atacantul român a fost în prim-plan în urmă cu câteva zile. A reușit să marcheze primul gol al sezonului, după 277 de zile.

Echipa sa a fost eliminată însă ruşinos din Cupa Angliei. George Puşcaş a deschis scorul împotriva lui Kidderminster, echipa din Liga a 6-a a Angliei, în minutul 45.

Sper ca George Pușcaș să își revină mai repede. Eu mă așteptat mult mai mult de la el. De la Campionatul European eu mă așteptat la un progres de la el, nu la un regres.

Ar trebui să își facă o analiză. La fotbal trebuie să confirmi de fiecare dată. Sper să nu fi devenit puțin încrezut și arogant, trebuie să iasă din această stare pentru că este un atacant de calitate și trebuie să revină la echipa națională
Viorel Moldovan