VIDEO. Gică Hagi, în formă de zile mari. “Regele” nu și-a pierdut genialitatea, la 21 de ani distanță de la retragerea din activitate

Gabriel-Alexandru Ioniță 29.06.2021, 23:25
VIDEO. Gică Hagi, în formă de zile mari. “Regele” nu și-a pierdut genialitatea, la 21 de ani distanță de la retragerea din activitate

Gică Hagi, în formă de zile mari. “Regele” nu și-a pierdut genialitatea, la 21 de ani distanță de la retragerea din activitate. Ajuns la 56 de ani, Hagi a demarat în această vară un proiect ce se vrea a fi de mare amploare la Constanța. Alături de Gică Popescu, Ciprian Marica și câțiva decidenți locali din Constanța, el a pus bazele unei fuziuni între Viitorul și Farul Constanța.

Echipa se anunță a fi o nucă extrem de tare în sezonul viitor de Liga 1. Constănțenii sunt priviți de toată lumea drept candidați extrem de serioși la un loc de playoff. Hagi este extrem de implicat în acest nou proiect. El revine pe banca tehnică după aproape un an de pauză și face tot posibilul pentru a crea un lot cât mai competitiv. Farul a reușit deja să realizeze câteva transferuri importante pentru fotbalul românesc. Marian Aioani, Adrian Petre și Ionuț Larie au semnat deja cu echipa de la malul mării. De asemenea, Bradley de Nooijer a revenit după împrumutul la Vorskla Poltava.

VIDEO. Gică Hagi, în formă de zile mari. “Regele” nu și-a pierdut genialitatea, la 21 de ani distanță de la retragerea din activitate

Gică Hagi este atât de implicat în tot ce se întâmplă în această perioadă la Constanța, încât intră și la antrenamente alături de jucătorii săi. Pe pagina oficială de Facebook a Farului a fost postat un clip video în care „Regele” se află implicat într-un joc școală la antrenamentul echipei sale. Deși s-a retras deja de 21 de ani, încă se poate observa de ce a fost supranumit „Maradona din Carpați”.

Mister în acțiune. Managerul tehnic al formației noastre participă la antrenamente alături de elevii săi!”, a fost mesajul transmis de Farul Constanța pe Facebook.

Momentan, denumirea oficială a clubului a rămas FC Viitorul

De la anunțul fuziunii dintre Viitorul și Farul a început un amplu proces de remodelare a identității noului club. S-a înlocuit numele și emblema de pe toate materialele promoționale, de pe autocar și așa mai departe, însă se pare că numele oficial al clubului nu a fost încă modificat. Marți, al Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a tras la sorți țintarul pentru sezonul următor de Liga 1. Iar în dreptul echipei lui Hagi a apărut în continuare numele FC Viitorul.

Gino Iorgulescu, președintele LPF, a explicat de ce s-a întâmplat acest lucru. El a spus că încă nu s-au primit toate aprobările necesare schimbării numelui și recunoașterii fuziunii care s-a petrecut.

Ei trebuie să facă dosar şi să meargă la FRF, si pe urmă la alte foruri care să le dea aprobabrea să facă fuziunea şi să se numească Farul. De-aia astăzi pe tabel i-am pus tot Viitorul, pentru că nu au avut încă o aprobare definitivă să se numească Farul”, a spus Gino Iorgulescu.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe